Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
@RickyLFC9 кажи им дека сите грешат со Хендерсон

Грешат да.

Треба сите да го стават у тим.

:kuracc: CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)

Ќе изведува и прекини.

Ќе шутира пенали Хендерсонот бе, а пошто на Ливерпул им судат нон-стоп...еве ти 10тина голови од него. :D

Еден пенал во цела сезона шутна.

Ај што ве учам... конкуренти сте ми.
И за 5м има изведувач на пенали, слободни и корнери :D

Шо знам, по начинот на кој игра Ливерпул прави и многу асистенции. Веќе 2 години по ред е меѓу играчите од средниот ред кои освоиле најмногу поени на играва, а ем Џерард шутираше пенали...па да го пробам викам. :D

И еден што се разбира во фудбал како мене

Милнер ќе има повеќе поени!

Да бе, 6 меча изигра се на се Хендерсон. :D

Проблеми со повреда имаше, па сега ќе отстуствува до крај на сезона. Јесда сум стручен фантази експерт, али не сум Нострадамус да предвидам кој какви повреди ќе има.

Некој е, затоа слушајте го :P

Ете... и просек да земеме минути/голови/асистенции, Милнер пак е подобар :D

Туку колово сум -8 од старт. :D

Првпат сезонава не стигнав на време да го наместам тимот. Еве ви давам шанса.

Зашто даде 4 поени за играч што го оставаш на клупа?
За да не дадам наредното коло. :D[DOUBLEPOST=1460202665][/DOUBLEPOST]
Првпат сезонава не стигнав на време да го наместам тимот. Еве ви давам шанса.
На среќата што ја имаш Вајналдум ќе даде 6 гола после, Арнаутовиќ нема да игра утре и еве ти пак 80ка.

Последно уредено:
И ја отидов -4 за Баркли, вајлд карта ќе користам следно. Се мислев, ама Арнаутович може да не игра и решив да го мењам.

Има некој на кого не му е Лукаку капитен? :) Само кај другар во лига видов дека го ставил Боласие.

Не само капитен, трипл капитен. :D

Мене ме интересира што бива со Чех, гледам се опоравил ама Венгер го оставил на клупа. Од наредна ваљда се враќа во прв тим? :)

За да не дадам наредното коло. :D[DOUBLEPOST=1460202665][/DOUBLEPOST]
На среќата што ја имаш Вајналдум ќе даде 6 гола после, Арнаутовиќ нема да игра утре и еве ти пак 80ка.

А ако се повреди колово? :D

А ако се повреди колово? :D
хахаха ваљда нема :D

Керол ме става во мисли за наредно коло после мечов хахаха... Ама би менувал некој од Рашфорд и Лингард, исто за играч од Јунајтед. Да немав 3ца од Арсенал го земав овој Ајвоби...

Ни еба мамата Керол за две минути. Чех е здрав, зошто е на клупа само Венгер знае...

Да му ебам мајката неспособна на Лукаку говедото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom