Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.003
- Поени од реакции
- 61.064
Грешат да.
Треба сите да го стават у тим.
CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешат да.
Треба сите да го стават у тим.
CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)Ќе изведува и прекини.CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)
Ќе шутира пенали Хендерсонот бе, а пошто на Ливерпул им судат нон-стоп...еве ти 10тина голови од него.CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)

Ќе шутира пенали Хендерсонот бе, а пошто на Ливерпул им судат нон-стоп...еве ти 10тина голови од него.![]()

Шо знам, по начинот на кој игра Ливерпул прави и многу асистенции. Веќе 2 години по ред е меѓу играчите од средниот ред кои освоиле најмногу поени на играва, а ем Џерард шутираше пенали...па да го пробам викам.Еден пенал во цела сезона шутна.
Ај што ве учам... конкуренти сте ми.
И за 5м има изведувач на пенали, слободни и корнери![]()

Џо Гомез, според предсезонските.Зашто ? Кој е подобар ?![]()
Има фитнес проблеми, Џо Гомез добро играше на пријателскиве и не би не чудело Роџерс него да го бапне у стартна. Не е сигурно, ама не е ни сигурно дека Морено ќе игра.Зашто ? Кој е подобар ?![]()

Ај што ве учам... конкуренти сте ми.