Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
:kuracc: CMF... нема ќар од него. Попрво Милнер, него ли Хендерсон (пошто Кутињо и Фирмињо се скапи)
Ќе шутира пенали Хендерсонот бе, а пошто на Ливерпул им судат нон-стоп...еве ти 10тина голови од него. :D

Ќе шутира пенали Хендерсонот бе, а пошто на Ливерпул им судат нон-стоп...еве ти 10тина голови од него. :D

Еден пенал во цела сезона шутна.

Ај што ве учам... конкуренти сте ми.
И за 5м има изведувач на пенали, слободни и корнери :D

Еден пенал во цела сезона шутна.

Ај што ве учам... конкуренти сте ми.
И за 5м има изведувач на пенали, слободни и корнери :D
Шо знам, по начинот на кој игра Ливерпул прави и многу асистенции. Веќе 2 години по ред е меѓу играчите од средниот ред кои освоиле најмногу поени на играва, а ем Џерард шутираше пенали...па да го пробам викам. :D

@DaniBMW
Морено може нема да биде ни прва постава на почеток на сезона.[DOUBLEPOST=1438462800][/DOUBLEPOST]Леле па и Симон голман си го стаил. Што ти е бе брат? :D

Зашто ? Кој е подобар ? :D
Има фитнес проблеми, Џо Гомез добро играше на пријателскиве и не би не чудело Роџерс него да го бапне у стартна. Не е сигурно, ама не е ни сигурно дека Морено ќе игра.

Оооо уште тоа ми фали (n)
Милион дилеми. Да се повреди утре Коста или Азар многу полесно ќе ми биде тим да направам :D

Без нив, ќе ме згазат другиве. Со нив, нема пари за остаток од тимот (n) Најтешка сезона. Слабо се наоѓаат ефтини, а добри играчи.
Лани Кејн, полани Стерлинг...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom