Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Баркли капитен - се повредува, овие од Тотенхем Ериксен и Тоби ги ставам на клупа зашто мислам дека Јунајтед ќе ги згази - едниот 6 поена, другиот 15, а ми играат глупаци со по 1 поен :(

Ги купив Кутињо и Сако и двајцата ми го шибнаа, втф .... :|
62 и ми преостануваат Лукаку и Хенеси ако донесат по некое бодче од дуплото коло.

конечно и јас да погодам кога менувам нешто иако со половичен ефект :)
Некој хинт имав дека јунајтед нема да ги искубат кокошкиве па Тоби си го оставив во одбрана, ама и не очекував дека овие толку ќе распалат па го повлеков Хари да не ми е капитен. Грешката што ја напраив е што го седнав Деле на клупа.

62 уште Хенеси со Евертон го чекам, не така лошо коло имав, сеа ќе искористам за следниве две кола една од трите карти шо ги имам ваљда ќе се офајдам :)

п.с зошто на местото на Кутињо кој не играше не влезе Кејн кој го имав на клупа и така ќе имав формација од 3-5-2 на 3-4-3 стварно не знам?

Не е завршено колото
Да, да не ми текна (y)[DOUBLEPOST=1460379197][/DOUBLEPOST]Овој Андервилд на сите ги извади колово, 42% го имаат, се гледав саботата кое место сум и се видов вчера потонав ако солидни поени извадив!

Последно уредено:
58 и уште Лукаку и Скот Дет у среда. Нека се посерат од голови у среда, Лукаку едно 15-16 нека даде и таман сум :D

Не сум отворил 3-4 кола у пичку матер да идам.

Го купив Баркли пошто ќе игра два натпревари, на првиот се повредува :facepalm:
Мене Јагиелка.
Направив вајлдкард и испошиткав Хенеси, Алдервирелд, Али, Озил, Сигурдсон, Варди. Наместо 90, 40 поени имам. :tapp:

Па уште и овие од фантази не му пишаа чиста асистенција на Агуеро. Ебате играта.

Па уште и не му пишаа чиста асистенција на Агуеро. Ебате играта.

Па добро е бе, 69 поени колови, Варди и Али искинале и Кун исто.

Ги земав Фукс и Милнер место Џонсон и Вајналдум да ја завршиме сезоната.

Лорис​
ВанДајк Кресвел Фукс
Али Милнер Марез Озил
Варди Кун Кејн​

плус Флечер, Монреал и Нијом на клупа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom