Он си мисли друго, демек ако добијат голем број на гласови, приближно на тоа од 2014-та, ахахах. Тогаш Сдсм треба да игра на картата дека се полнеле кутии. (а ако стварно толку гласале, тогаш ќе штрајкуваат, кукаат, ќе бараат избори ама молејќи се да не ги добијат)Не е важна излезеноста за парламентарни избори, т.е не постои праг кој треба да се надмине како што е тоа случајот кај претседателските избори.
Не му се обратив за да ме прочита, ама и којзнае, можеби чита А дека нема да може да заспие, тоа секако нема да биде заради мене, многу други работи му стојат над глава.Ако те прочита, има цела вечер да липта. Нема да може да се смири, и утре ненаспан ќе биде. Внимавај вака кога пишуваш, може да повредиш некого.
Ќути нема пукање со калашникови, добро е.
абе на кој од "браќата" им одговара ВМРО, душа им се распарува во моментов...Ако те прочита, има цела вечер да липта. Нема да може да се смири, и утре ненаспан ќе биде. Внимавај вака кога пишуваш, може да повредиш некого.
fixedIlija Dimovski
6 mins ·
Собранието се распушти!
Македонија ќе гласа, граѓаните ќе победат!
Ја ќе се сместам у фотељата, па кој ве ебе вас народе после тоа!
Kур се треси во ладна вода е таа „бомба" за монструм. Не знам како уште има народ што верува дека такво нешто постои воопшто. Воедно калкулацијата со такви информации (за кои тврди дека ги има) е најретардираната работа. Случајно фатив секвенца од емисија ( во центар мислам беше) каде ги викал родителиве од убиениве деца на разговор, па им кажувал транскрипти, па час им вртел други филмови и ништо конкретно не добиле. Тоа ти иди како пикање нож во стара рана и нејзино повторно отворање без некој ефект. За мене е крајно ретардиран чин.Да бидеме реални. Заев со еден потез може да му го донесе крајот на Грујо. А тоа е бомбата за случајот Монструм. Јас мислам дека Монструм може да го сруши режимот за 24 часа.
Gotovo, jas ne znam sto cekase dosega da se maltretira ko moze so eden potez da go resi.Да бидеме реални. Заев со еден потез може да му го донесе крајот на Грујо. А тоа е бомбата за случајот Монструм. Јас мислам дека Монструм може да го сруши режимот за 24 часа.
Не фала, нека го руши режимот пред се со македонци, а не албанците да гинат за да дојде на власт Заев, за кого немаме гаранција дека ќе биде подобар избор.Да бидеме реални. Заев со еден потез може да му го донесе крајот на Грујо. А тоа е бомбата за случајот Монструм. Јас мислам дека Монструм може да го сруши режимот за 24 часа.
Миловановиќ, Рикер, Фуере, Шурман... и сега последен Ван Хојте. Следни на листа се Бејли и Орав. Нема врска тоа со ЕУ и НАТО. Неспособни исфрустрирани идиоти, кои заради претерано куропушење на гревовиве од СДСМ се филмаат дека се фактор, завршуваат изџвакани и плукнати. Ништо ново.
Северна Кореа гомна да јаде.
Прашај ги Фуере, Ван Хојте и Талер (го заборавив прееска) дали се занесуваме. Тој последниот вика дека заради ВМРО завршил во затвор.
Не ме заебавај. Ептен се занесувате во вакви моменти на еуфорија. Дури ве фаќа и поголема избрзана еуфорија од СДСМ во моментите кога си дадоја оставки некои министри, СЈО покрена обвинениа и сл.
А и ова потегов со славење со знамиња и музика на сеуште неофицијализирана утакмица ептен е шконски. Сте го пресикале од ДУИ. Шо е ова, Србија - Албанија?
Уште дрон да пуштите треба.