Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Engleski bace, engleski, ne gleame Serija A nie ! :icon_mrgr:
Ubavinata na fudbalot e vo zolzite na navivacite zatoa sto nivniot son stanuva realnost.

Mal gest od italijanskata liga za Lester, mislam deka sega cel svet naviva za niv da stanat sampioni, preubava prikazna ke bide.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Никој ништо не им подарува на Лестер. Копилињата оваа сезона едноставно си се најдобри во ПЛ.

Не знам дали иста утакмица гледавме, ама Стоунс искина. Во дефанзива ретко да изгуби дуел а и пасовите на напред му се перверзија. Не знам дали ќе се сетиш во второ тој вашиот младиот Бонсу (како и да се вика) кога исчисти еден центаршут од 5 метри, претходно во акцијата каков пас му даде Стоунс на Колман со кој го исфрли зад дефанзивците на Јунајтед.
Оцената повеќе беше највеќе заради голот, а со оглед на тоа што стварно треба да одам на очен како што вика Видук, не ми замерувај. :D

Betfred веќе почнал да ги исплаќа премиите на сите што уплатиле дека Лестер ке бидат прваци оваа сезона.

Чико Хари Реднап се чудел зашто Вес Морган не го повикуваат за Англиска репрезентација. :pos:

Стари иди у Дубровник на одмор со Нико Крањчар и не умарај. :D

Искрено, и јас сум немал појма дека Морган е репрезентативец на Јамајка. Ама па на мене и ми се простува, што се разбирам од фудбал. :)

Чико Хари Реднап се чудел зашто Вес Морган не го повикуваат за Англиска репрезентација. :pos:

Стари иди у Дубровник на одмор со Нико Крањчар и не умарај. :D
Нема фудбал менаџер играно човекот бе :D

Конте од осомничен за местење натпревари до тренер на Челзи, за само 5h.:cenzura:
check yourself before you wreck yourself

Конте не е осомничен за местење натпревари пред 5 сата туку одамна се влечка тој процес и немаат никакви конкретни докази така да ќе го јадат онаквото.

Сега таа медиумската багра во Англија ќе го дотепа Конте со "факти" за тоа што е казнуван, па ќе се вртат приказните, на мира нема да го остават :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom