Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
Engleski bace, engleski, ne gleame Serija A nie !Sent from my D2403 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Engleski bace, engleski, ne gleame Serija A nie !Sent from my D2403 using Tapatalk
Ubavinata na fudbalot e vo zolzite na navivacite zatoa sto nivniot son stanuva realnost.Engleski bace, engleski, ne gleame Serija A nie !![]()
И со Конте ќе ве шљакаме да не ти е на ум.Конте од осомничен за местење натпревари до тренер на Челзи, за само 5h.![]()
Оцената повеќе беше највеќе заради голот, а со оглед на тоа што стварно треба да одам на очен како што вика Видук, не ми замерувај.Не знам дали иста утакмица гледавме, ама Стоунс искина. Во дефанзива ретко да изгуби дуел а и пасовите на напред му се перверзија. Не знам дали ќе се сетиш во второ тој вашиот младиот Бонсу (како и да се вика) кога исчисти еден центаршут од 5 метри, претходно во акцијата каков пас му даде Стоунс на Колман со кој го исфрли зад дефанзивците на Јунајтед.
Нема фудбал менаџер играно човекот беЧико Хари Реднап се чудел зашто Вес Морган не го повикуваат за Англиска репрезентација.
Стари иди у Дубровник на одмор со Нико Крањчар и не умарај.![]()
check yourself before you wreck yourselfКонте од осомничен за местење натпревари до тренер на Челзи, за само 5h.![]()