Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
Koe e ova sudenje be picka vi mater
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве го Циндриќ опет, фантастичен играч.Па го седна на клупа иначе пред тоа сам играше. Изводи Раул со глупиве ротации.
Дибиров циркуз праи цело време.
Ако минатиот пат (демек) со неговиот гол со Висла тепавме, сеа со неговите ретко глупи потези ќе изгубиме.
Стек друг пат гледај цела утакмица па коментирај. Не изигравај експерт на негледани утакмици.Еве го Циндриќ опет, фантастичен играч.![]()
Не, него ти ми изиграваш мене експерт за нешто што сум рекол на почеток на сезона, а реално трае цела сезона освен во 2-3 натпревари. Циндриќ не е ракометар за во Вардар и тоа е тоа, нема што да се дискутира. И што кур ако изиграл добро прво полувреме коа еве на крај посра? Али ај, битно ќе собереш 2-3 лајка пошо ме нарече експерт или што ти ја знам.Стек друг пат гледај цела утакмица па коментирај. Не изигравај експерт на негледани утакмици.
Глеал Еибар-Виљареал оправдано му е што пропуштил.Стек друг пат гледај цела утакмица па коментирај. Не изигравај експерт на негледани утакмици.
Ќе му се спојат носот и брадата уште малце, му ебам фацата мртва. Какви ли гревови треба да имаш направено за да ти се роди таков акреп, крвта да му ја ебам.Овој па Алиловиќ, ти ебам фацата на Омер што ја имаш![]()
Урлам брат, не можам да се соземам од смеење.Глеал Еибар-Виљареал оправдано му е што пропуштил.