Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Има нови информации? Аии каква драма ќе настане само...

Кај ги наоѓате овие ''новинарчиња'' со по 100-200 следачи?

И ја мислам дека е закаснет први април ова. Да имаше таква информација одма ќе ја пукнеа Телеграф или Гардијан. Али овие што ја исфорсираа веста не да ќе го јадат заради клевети и неосновани обвиненија :icon_lol:

Не ми текнува дека претходно сум го хејтал Рашфорд, исКрено. Не реков дека ти конкретно си кажал за Рашфорд, туку во глобала се воздигнува дечкото од фановите општо( а за него немам воопшто лошо мислење како играч шала на страна) дека е играч на Јунај#тет , а ете пример Фирмино е омаловажуван ради тетоважата на врат. Има статистика и импакт огромен на играта; ама ете не сме нормални што се "крстиме" во него. Муабетот беше од првиот ден дека е флоп, а сега докажува тотално спротивно, а Марсијал Депај и Рашфорд тројцата мускетари се многу подобри за вас поради некој извитоперен критериум, што е нормално бидејќи играат во вашиот тим.
Целото пецкање почна ради тоа, а и не се правете сеа поштени вие до толку, ни прв ни последен пат да се деси ова :D
Да не барам сега ама прилично сум сигурен дека ти имаше исто пишано за Рашфорд нешто слично како сега кога не тепавте во ЛЕ :D

Јас пак спротивен впечаток имам од твојот во врска со Рашфорд, немам сретнато некој да го воздгинува како што беше ситуацијата со Јанузај на пример. Сите сме некако приземјени барем во врска со него.

Во врска со Фирмино се надевам дека некој се заебавал за тетоважата, пошто ако според тоа се суди кој колку знае да игра тогаш шта речи хахах. Реално Фирмино многу лошо почно па еве тек сега последниве 2-3 месеци покажува знаци на живот, а Депај освен утакмиците во ЛЕ нема други изиграно на такво ниво. Едино Марсијал е воздиган и заслужува. Знам дека беше шала споредбата на Марсијал и Бентеке пред некоја страна, ама ете колку може статистика да излаже.

Пекцање ако нема, темава да не ни ја отвараме поарно :D

Aj да видиме дали се издрогирале и денеска. :D

Им праат финти колку да изгубат фокус. Ама овие упорни се, цела сезона се држат.:zloo:

Немаше никаков пенал, не знам што блада овој хрватот. Топката доколку не ја погодеше раката на Симпсон ќе го погодеше во телото, така да ништо не спречи со таа игра со рака. Плус во трк беше немаше шанси да ја тргне раката толку брзо.

Само јас ли мислам дека од муабетиве со допингот ништо не е точно? Па нема на ниедна од поголемиве извори во Британија.
Хрватов нема врска, се запнал ко слеп за стап дека било пенал она.

Немаше никаков пенал, не знам што блада овој хрватот. Топката доколку не ја погодеше раката на Симпсон ќе го погодеше во телото, така да ништо не спречи со таа игра со рака. Плус во трк беше немаше шанси да ја тргне раката толку брзо.
А кое правило е ова ако не го погодеше во рака, во тело ќе го погодеше? Не го слушам коментаторот, гледам во кафич без глас :icon_mrgr: Но треба да се знае што е пенал, а што не.

Хајка со допингов за да паднат психички лестер.
Баш сега кога ќе ги играат клучните утакмици за титула овие работи излегуваат, и тоа пази цел тим

И морган да не зимал од допингов хехе :D
Немаше врска од пенал, коментаториве треба правилата првин да ги научат. Правилно држење на рака. Што требаше да на направи Симсон, да ја крене раката во вис за да не го погоди.

А кое правило е ова ако не го погодеше во рака, во тело ќе го погодеше? Не го слушам коментаторот, гледам во кафич без глас :icon_mrgr: Но треба да се знае што е пенал, а што не.
Не е тоа правило брат, пракса е тоа. Во фудбалот не може се со правило да биде уредено. Поентата е со игра со рака да не се спречи тек на топката (кон голот, центаршут, пас од еден кон друг играч и слично). Во случај кога раката е пред телото, играчот како прво има право да се заштити од топката со рацете, се додека не ги оттргне од телото. Во конкретниот случај Симпсон со раката не го спречи текот на топката бидејќи очигледно беше дека таа топка одеше во неговото тело. На тоа кога ќе додадеш дека не можеше ни да ја тргне од таму топката добиваме добра судиска одлука.

Плус тоа судијата виде дека го удри во раката, па не е будала ако е пенал да не свирне.

Кај не знаат играчи да купат па и допинг не знаат да купат Челзи.

Лестер први, Арсенал трети, Челзи триесет и трети. Бивало бе до толку расипан допинг да купат....

Иначе ако тепаат оваа утакмица и следната со Сандерленд убеден сум дека ќе освојат титула јер останативе екипи се премногу очајни. Ама ај да видиме дали ќе го задржат водствов прво..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom