Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Arsenal, Chelsea & Leicester deny 'false' claims.Има нови информации? Аии каква драма ќе настане само...
Да не барам сега ама прилично сум сигурен дека ти имаше исто пишано за Рашфорд нешто слично како сега кога не тепавте во ЛЕНе ми текнува дека претходно сум го хејтал Рашфорд, исКрено. Не реков дека ти конкретно си кажал за Рашфорд, туку во глобала се воздигнува дечкото од фановите општо( а за него немам воопшто лошо мислење како играч шала на страна) дека е играч на Јунај#тет , а ете пример Фирмино е омаловажуван ради тетоважата на врат. Има статистика и импакт огромен на играта; ама ете не сме нормални што се "крстиме" во него. Муабетот беше од првиот ден дека е флоп, а сега докажува тотално спротивно, а Марсијал Депај и Рашфорд тројцата мускетари се многу подобри за вас поради некој извитоперен критериум, што е нормално бидејќи играат во вашиот тим.
Целото пецкање почна ради тоа, а и не се правете сеа поштени вие до толку, ни прв ни последен пат да се деси ова![]()
А кое правило е ова ако не го погодеше во рака, во тело ќе го погодеше? Не го слушам коментаторот, гледам во кафич без гласНемаше никаков пенал, не знам што блада овој хрватот. Топката доколку не ја погодеше раката на Симпсон ќе го погодеше во телото, така да ништо не спречи со таа игра со рака. Плус во трк беше немаше шанси да ја тргне раката толку брзо.
Не е тоа правило брат, пракса е тоа. Во фудбалот не може се со правило да биде уредено. Поентата е со игра со рака да не се спречи тек на топката (кон голот, центаршут, пас од еден кон друг играч и слично). Во случај кога раката е пред телото, играчот како прво има право да се заштити од топката со рацете, се додека не ги оттргне од телото. Во конкретниот случај Симпсон со раката не го спречи текот на топката бидејќи очигледно беше дека таа топка одеше во неговото тело. На тоа кога ќе додадеш дека не можеше ни да ја тргне од таму топката добиваме добра судиска одлука.А кое правило е ова ако не го погодеше во рака, во тело ќе го погодеше? Не го слушам коментаторот, гледам во кафич без гласНо треба да се знае што е пенал, а што не.