Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Каде е индустриската зона во Тетово ? некаде блиску до Теново/Брвеница ? и дали се прави и втора индустриска зона блиску до овие две села ?

Индустриската зона се наоѓа карши Петрол Компани, на стариот пат за Скопје пред село Сараќино. За друга индустриска зона не сум слушнал, а и нема потреба да се гради. Дека и сегашнава има само еден објект кој се гради и не се знае ништо околу него. Слично како што се изгради фабрика за ветерници па сега седи празна како печалбарска куќа у Вратница.

Индустриската зона се наоѓа карши Петрол Компани, на стариот пат за Скопје пред село Сараќино. За друга индустриска зона не сум слушнал, а и нема потреба да се гради. Дека и сегашнава има само еден објект кој се гради и не се знае ништо околу него. Слично како што се изгради фабрика за ветерници па сега седи празна како печалбарска куќа у Вратница.
тоа претпоставувам не е во близина на теново/брвеница ? не сум од тој крај,само прашувам.

Фала ти.

тоа претпоставувам не е во близина на теново/брвеница ? не сум од тој крај,само прашувам.

Фала ти.
Не. Накај влезот за Тетово кога идеш од Скопје, значи пред Тетово.

Некој има повеќе информации за Шик Јелак ? Ја знам дека на негово место ќе градат трговски или како што викаат сега Mall и дека го купил тоа место некој русин. Друго дека им се исплаќаат платите на поранешните вработени на Шик Јелак, но дали има некој други подетални информации ?

Баш видов вечерва кога се враќав од СК и видов голема црна дамка

Освен Centrum има некој друг овластен сервисер за Фолцфаген у Тетово?

Треба да извадам венчаница, тоа се вади спроти АМСМ, нели? Во матична служба. Контакт телефон некој имате? Не можам да најдам никаде.

Таму е, ама немам контакт телефон.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom