Авалон пак со изненадувања?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Би идел на Енрике ако е вистина - ако нишо друго ќе има милијарда жени :) Гета е толку отиден у комерцијала (не дека некад бил друго) шо ми се сере више од него а Продиџи се Продиџи али не сум некој голем фан ...

Би идел на Енрике ако е вистина - ако нишо друго ќе има милијарда жени :) Гета е толку отиден у комерцијала (не дека некад бил друго) шо ми се сере више од него а Продиџи се Продиџи али не сум некој голем фан ...
Од кога за педерите е битно што ќе има многу жени на одреден настан?

Зарем уште постои Авалон :pos:

Лошо е вака, чоек да немојт да се одлучит на кој да ојт, а ако работит преку лето мојт и сите да ги утнит.

Убо беше по еден-двајца ко ќе носеа по цела година, си знајш кога е, си собираш парица и шибај. :D

Што па толку се попаливте на prodigy? Yesterday's news се.
Не се ни yesterday's, 90s беа одамна.
Ајде, навалете ми сеа такви емотивно вознесени. Како можи да јади лаина за продиџи :o

Се е супер, само цената на картата нема да биде супер:D Јас лично не сум им некој голем фан/обожавател, така да и не гледам некоја потреба да одам. Иначе они се доста популарни низ светов, така да ако веќе прават концерт треба да го направат на стадион.

:)

Al Di Meola би го гледал во Охридон нај нај. Макар шо и тој остаре.

Знаев дека нешто ќе се случи чим почнав Аца Лукас да го слушам.
Нисам јас, мајке ми, winamp-от се пушти.

• Ми се допаѓа
Reactions: M-1
Што па толку се попаливте на prodigy? Yesterday's news се.
Не се ни yesterday's, 90s беа одамна.
Ајде, навалете ми сеа такви емотивно вознесени. Како можи да јади лаина за продиџи :eek:

Се палат на Продиџи а ја знаат само Фаерстартер и тоа не со лирики (а па едни лирики што ги има), туку само музиката :Д хахаха
Иначе, мене хит ми беше аут оф спејс и ако одам, би отишол од куртоазија на настап на Продиџи а не зошто „абе знаеш ли ја од коа ги слушам“.

Би одел на Енрике, али сигурно картите ќе се салам соленки + кога ќе додам превоз на картата од БТ, + јадење пиење отиде јабана се (n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom