Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Види што ќе направиш со имеи-то и дали може некако да се објасниш за телефонотТетово
ако не прати го за ск или ако доаѓаш
Види што ќе направиш со имеи-то и дали може некако да се објасниш за телефонотТетово
Добар е зиз, мајстор од векотИскуство со ziz mobile Скопје има некој од тука?
Кое е верзија на iOS-от ? А порано дали имаше ? И на каков начин си направил апдејт ?
Има некој решение за да го покажува јусиџ? или тешко...
Секако дека не се, но добри се и тие, затоа има и толкава разлика во цена ... што незначи дека во дуна тие 2 дена ќе држат батеријадали знаете дали батерииве за Iphone со ги продаваат низ мобиљариве се оригинал ? ми треба нова батерија, у дуна е 5000 а низ мобиљариве 1000 и нештo
А кое е верзија си сега мометално ???Дечки,за Ајфон 5ц,ми стигна за 9.3 апдејт,да правам или не?
Сега сум на 9.2.1А кое е верзија си сега мометално ???
Па да ти кажам уште немам направено,а поради што не треба да правам?Не прави
Нема потреба да апдејтираш бидејќи 9.3 е наменето за ајфон 6s и 6s+ во врска за 3D ТачАјд и др. кое твојот 5ц нема таква опција исто и како мојот 5s кога апдејтирав и пак ми остана 3.2.1, но штом си на 9.х.х верзија слободно апдејтирај и нема никакви измени освен ако сакаш џејлбрек подобро остани си на 9.2.1Па да ти кажам уште немам направено,а поради што не треба да правам?
Чисто заради информација,тазе сум со јаболчево па не знам многу-многу
Од ајфонот не можам друже.Нема потреба да апдејтираш бидејќи 9.3 е наменето за ајфон 6s и 6s+ во врска за 3D ТачАјд и др. кое твојот 5ц нема таква опција исто и како мојот 5s кога апдејтирав и пак ми остана 3.2.1, но штом си на 9.х.х верзија слободно апдејтирај и нема никакви измени освен ако сакаш џејлбрек подобро остани си на 9.2.1
И како мислиш зошто не можеш ајтунис да отвориш ??? Опиши ни како изгледа? Од ајфонот или од ПЦ-то ?