Имате проблеми со вашиот iDevice? (iPhone, iPad, iPod....)

Член од
6 ноември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0
Здраво дечки, иам еден проблем со ајфон 5, одеднаш ми го снема батери јусиџ, т.е не ми ги покажува апликациите која колку трошела батерија, ми стои само Battery information will be available after using iphone for a few minutes. Напраив мастер ресет, напраив ристор празнев до 0 полнев до 100 и пак ништо, солуција некоја? Фала ви

Член од
6 ноември 2008
Мислења
21
Поени од реакции
0

Има некој решение за да го покажува јусиџ? или тешко...

Член од
12 ноември 2013
Мислења
38
Поени од реакции
3
дали знаете дали батерииве за Iphone со ги продаваат низ мобиљариве се оригинал ? ми треба нова батерија, у дуна е 5000 а низ мобиљариве 1000 и нештo

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
дали знаете дали батерииве за Iphone со ги продаваат низ мобиљариве се оригинал ? ми треба нова батерија, у дуна е 5000 а низ мобиљариве 1000 и нештo
Секако дека не се, но добри се и тие, затоа има и толкава разлика во цена ... што незначи дека во дуна тие 2 дена ќе држат батерија

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Дечки,за Ајфон 5ц,ми стигна за 9.3 апдејт,да правам или не?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Па да ти кажам уште немам направено,а поради што не треба да правам?
Чисто заради информација,тазе сум со јаболчево па не знам многу-многу :D[DOUBLEPOST=1459455430][/DOUBLEPOST]Сакав да прашам уште нешто,зошто не можам да отворам iTunes Store?
Ќе ја отворам апликацијата и ми пишува само Open the iTunes U app

Последно уредено:
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
Па да ти кажам уште немам направено,а поради што не треба да правам?
Чисто заради информација,тазе сум со јаболчево па не знам многу-многу :D
Нема потреба да апдејтираш бидејќи 9.3 е наменето за ајфон 6s и 6s+ во врска за 3D ТачАјд и др. кое твојот 5ц нема таква опција исто и како мојот 5s кога апдејтирав и пак ми остана 3.2.1, но штом си на 9.х.х верзија слободно апдејтирај и нема никакви измени освен ако сакаш џејлбрек подобро остани си на 9.2.1

И како мислиш зошто не можеш ајтунис да отвориш ??? Опиши ни како изгледа? Од ајфонот или од ПЦ-то ?

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Нема потреба да апдејтираш бидејќи 9.3 е наменето за ајфон 6s и 6s+ во врска за 3D ТачАјд и др. кое твојот 5ц нема таква опција исто и како мојот 5s кога апдејтирав и пак ми остана 3.2.1, но штом си на 9.х.х верзија слободно апдејтирај и нема никакви измени освен ако сакаш џејлбрек подобро остани си на 9.2.1

И како мислиш зошто не можеш ајтунис да отвориш ??? Опиши ни како изгледа? Од ајфонот или од ПЦ-то ?
Од ајфонот не можам друже.
Ова се дешава кога ја отварам апликацијата image.png А ова кога ќе го стиснам тоа горе Open the iTunes U app
image.png

Kajgana Shop

На врв Bottom