Акции на СЈО (Генерална дискусија)

Статус
Затворена за нови мислења.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Како успеавте список од 80 и нешто илјади да го проверите ? Па дури и 70% од македонците биле сдсм-овци.:pos: И едните и другите сте чудо.:pijanco:

Овие првиве луѓе што се имаат имиња и презимиња у пм.:icon_lol:
Атинка Аго
Николинка Мале
Дита Насто
Валтер Гора
Фије Садо
Росјанка Аго
Олимбија Пандо
Раќи Насто
Бурбуќе Пирај
Кристо Шемко
Џоџи Ташо
Сокол Крека

Член од
12 март 2009
Мислења
20.602
Поени од реакции
16.809
Криминал се докажува на суд, не во ДИК. Ние зборевме за теренската проверка на ДИК и нејзината бесмисленост. И милион патетики нема да го сменат фактот дека таа теренска проверка ќе биде една од најсмешните и контрапродуктивни работи што очајници успеале да ја смислат.
испадна списокот на ФАНТОМИте на интернет... сега ми е јасни зошто се бунеа представниците од ΣΔΣΜ во ДИК да не се објавува !!...
Списокот е КАТАСТРОФА !! Од нашиот влез , 8 стана во зграда во Н.Лисиче , имаме 2-ца фантоми... луѓе во години, тука живеат и работат цело време, веќе 5 години се во пензија... причината е зошто жената го задржала презимето !!! АЛО !!
Има доста фантоми и од други околни згради, жива мизерија е списокот...

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
Тоа е муабетот. Никој не местел избори. Оваа смешка од “спорни“ гласачи само го докажува тоа. Читај го списокон од ДИК, пола СДСМ е во него. :pos:
Не бе никој не местел избори.
:aplauz:[DOUBLEPOST=1459279640][/DOUBLEPOST]
После све што излезе на површина, сакате некој да ви поверуе дека СДСМ местела избори у изминатава деценија? Али веројатно и покрај тоа катастрофално поминале.

После Миле со вреќите, Мартин со башибозукот, после сите мобинг мрежи низ јавна администрација, Пустец у Центар, Свети Николе низ Македонија и да не набројувам.

Па добро бе, знаеме кој сој сте, не сме од вчера.

Факт оф лајф е дека најнаместените избори у историјата на Македонија ги напраи СДСМ 1994-та, али Грујо не гледаше личен ќар у истерувањето на таа правдина.
Џабе збориш, тие веруваат дека снмките се сечени и лепени, така им е кажано од партија. Очигледно е дека одработуваат за власта.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Има доста фантоми
Во такви времиња живееме, фантоми насекаде. Само неспособноста на нефантомите е нефантомска.[DOUBLEPOST=1459280849][/DOUBLEPOST]
Не бе никој не местел избори.
:aplauz:
Ова глупо аудио, без никаков контекст треба да ме убеди дека се местеле избори? Не сум јас толку паметен.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Командантот на Алфите за Прес 24: Љубе Бошковски се обиде да бега кога го апсевме
Вистината е една. Ниту јас, ниту моите колеги не сме го пцуеле осомничениот. Фатиме Фетаи вчера скандалозно измислуваше и тоа ќе се докаже на суд. Осомничениот не постапи по полициската наредба да се предаде и се обиде да бега. Откако го спречивме почна да не навредува со погрдни зборови. Во моментот на реализирање на акцијата ја фрли кесата со парите кои нелегално ги имаше земено. Истиот во текот на целата акција даваше активен отпор. При претресот во возилото на осомничениот пронајдовме и огнено оружје и палка. За сите овие факти има службени белешки и сите овие факти може да бидат потврдени и ќе бидат потврдени вели Антевски.
[DOUBLEPOST=1459263459][/DOUBLEPOST]P.S. и ова ќе го превземе СЈО?
Ивица Анчевски Пуки ли го изјави ова? Командантот на алфите (бивши), извлечен од авто-лимарска работилница...
И демек некој е ретардиран и ќе верува на оваа патетична изјава...Постојат бре видеа од тоа апсење...Љубе не даваше ниту вербален, ниту физички отпор...Ден после изборите го апсеја како куче по наредба од вашиот сашко...И не само видеа, туку и сведоци има кои точно ќе потврдат што му се правело на Љубе...Не се секирајте...А ќесата со пари чија била и како дошла таму - и тоа ќе се докаже убаво...
Зарем некој нормален на Пуки ќе му верува...? На еден тежок насилник, криминалец и рекетар првокласен кој пола Скопје го има рекетирано..:И одеше на Свињарскиот Универзитет кај Бојо диплома да му дава дека е високо образован...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.354
Поени од реакции
84.577
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Која кеса, оваа? :D

Вие вмровците сте изгледа секогаш чекор понапред со технологија и приложување докази...За Заев видео имате, за Љубе, абе за секој...
Колку плаќате за вака добри монтажи...?
Да те прашам ти да си Љубе на видеово, зарем на сред ресторан, на сред бел ден, ќе ги вадиш парите од ќеса и ќе ги пикаш по џебови и после тоа пак ќе ги враќаш назад во ќеса...:facepalm:
Јас не би така...

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Вие вмровците сте изгледа секогаш чекор понапред со технологија и приложување докази...За Заев видео имате, за Љубе, абе за секој...
Да те прашам ти да си Љубе на видеово, зарем на сред ресторан, на сред бел ден, ќе ги вадиш парите од ќеса и ќе ги пикаш по џебови и после тоа пак ќе ги враќаш назад во ќеса...:facepalm:
Јас не би така...
Аха, значи монтиран е Љубе на видеово. О-ка. :pos:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Зарем смее нешто да те убеди во тоа?
Па, ако сакам да останам во делот на луѓе на кои не им е потребна психијатриска помош, не би требало да смее, точно. Живеење во имагинарен свет е сериозен проблем.[DOUBLEPOST=1459282266][/DOUBLEPOST]
Аха, значи монтиран е Љубе на видеово. О-ка. :pos:
Секако дека е. Ова е Љубе фантомот. Холограмски љубев фантом.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Јас не би така...
За злоупотреба на 100.000 се лежи долгогодишна робија, за злоупотреба на милиони се лежи долгогодишно владеење.

Малку ли ни опишува случајот со над 500.000 прислушувани разговори, а одговорните во таа служба не даваа оставка, на крај преку политички притисок (странски) беа приморани да дадат оставка. Морал, чест, срам, што е тоа?

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.342
Поени од реакции
21.700
Секако дека е. Ова е Љубе фантомот. Холограмски љубев фантом.
Да ти кажам право, држи вода муабетов. Едно време Сител се фалеа со холограми, ако ти текнува. Нивно масло е ова, не ми се верува Љубе да е вмровец-шејпшифтер, гарант е холограм.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.312
Поени од реакции
15.474
Вечерва се барало притвор и претрес на рак. на 5-та Управа при УБК-Горан Груевски(не е фамилија со Грујо). Судот после 4 часа го одбил барањето

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Да ти кажам право, држи вода муабетов. Едно време Сител се фалеа со холограми, ако ти текнува. Нивно масло е ова, не ми се верува Љубе да е вмровец-шејпшифтер, гарант е холограм.
И Љубе, тој вистинскиот, што е во затвор сега, беше вмровец. Ризично е да употребуваш вмровец-шејпшифтер против екс-вмровец, може шејпшифтеров да емпатизира. 100% е холограм, и Латас има замешано прсти. Ем технологија е сигурна работа, ем Србин, сигурно го мрази Љубе, кој соработувал со Хрватите.[DOUBLEPOST=1459282935][/DOUBLEPOST]
Вечерва се барало притвор и претрес на рак. на 5-та Управа при УБК-Горан Груевски(не е фамилија со Грујо). Судот после 4 часа го одбил барањето
Ова е убаво да се прочита. Малце храброст, и зголемување на влоговите. Не на крај да плачат дека само си играле.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom