Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Абе обични,а другиве се "необични" зошто ги кењаат обичниве и као демек се над нив,они се интелектуалците,паметњаковичите во општеството.

Види, секогаш постојат такви што се маваат во гради нарекувајќи се алтернатива небаре се некоја елита, ама тоа не значи дека и тие не се сосема „обични“ .
Солиден дел од тие воопшто немаат што да понудат, па само плукаат по оние кои преферираат „комерцијален“ тип на забава/живот, така да не одам од претпоставка дека секоја што офарбала коса во црвено или виолетово и чита Буковски е длабока особа.

Од некои нападливи што не знааат за не, и од оние што те мањачат непрестајно од глава до пети.Језа ме фаќа од овие вторите.:confused:

Од некои нападливи што не знааат за не, и од оние што те мањачат непрестајно од глава до пети.Језа ме фаќа од овие вторите.:confused:

Od tie sto ti godi ne te fakja najverovatno.

Последно уредено:
Слаткоречиви. Неможам да ги смислам. Ти обеќаат брда и долини а уствари ништо не прават.
Оние што мислат дека се најдобри и се лупаат во гради. Ако сам за себе збори колку е добар и фин и се` тоа, значи обратно е обично.
Неинтелегентни. Неможам муабет да праам со такви и крај. На некој да треба сто пати да му објасниш нешто додека да сфати, не фала.
Пушачи. Не трпам цигари оддалеку, а камоли да треба да пољубам некој.
Љубоморни и посесивни, иако некои од нив не стануваат такви се` додека не стане посериозна работата. Ама ако се приметува уште на почетокот, значи уште полошо ќе стане, а не трпам некој да ми наредува со кој да се дружам и каде да излагам.

Слаткоречиви. Неможам да ги смислам. Ти обеќаат брда и долини а уствари ништо не прават.
Оние што мислат дека се најдобри и се лупаат во гради. Ако сам за себе збори колку е добар и фин и се` тоа, значи обратно е обично.
Неинтелегентни. Неможам муабет да праам со такви и крај. На некој да треба сто пати да му објасниш нешто додека да сфати, не фала.
Пушачи. Не трпам цигари оддалеку, а камоли да треба да пољубам некој.
Љубоморни и посесивни, иако некои од нив не стануваат такви се` додека не стане посериозна работата. Ама ако се приметува уште на почетокот, значи уште полошо ќе стане, а не трпам некој да ми наредува со кој да се дружам и каде да излагам.

после... :cautious:

Жени/девојки дај не лажете дека не бегате од мажи кои се фини,мили, грижливи,искрени,интелектуалци, when in fact ваквите типови ги одберете кога ке ги поминете сите мажи со карактеристики кои ги опишувате дека ви пречат кај мажите, па овие првите ги јавите како сакате до крајот на животот а не се исклучува можноста понекогаш да се посетите на старите луди времиња од младоста поминати with the bad guys.

Жени/девојки дај не лажете дека не бегате од мажи кои се фини,мили, грижливи,искрени,интелектуалци, when in fact ваквите типови ги одберете кога ке ги поминете сите мажи со карактеристики кои ги опишувате дека ви пречат кај мажите, па овие првите ги јавите како сакате до крајот на животот а не се исклучува можноста понекогаш да се посетите на старите луди времиња од младоста поминати with the bad guys.

Бегаме де, дека не се интересни. И да така е, сакаме fun со бед гајс, што не значи на крај дека може да станат гуд гајс :)

Бегаме де, дека не се интересни. И да така е, сакаме fun со бед гајс, што не значи на крај дека може да станат гуд гајс :)
Nope-Meme-04.jpg

Bad guys oстануват bad guys, ти сигурно си тинејџерка или си во фаза на раните 20, уште малку и ке видиш дека нема сигурна иднина со такви типови на дечковци и тешко им се верува за било што па ке се вртиш ке гледаш да заебеш некој што цел живот само можело да маструбира на тебе, со добра работа со магистратура планира за докоторатура запишал втор факултет знае 3 јазици има стан/куќа добра кола има сигурна иднина пред се, You bitches know how to play the game свака част жал ми е за тие наивните девојки на кои им се случува спротивното на рана младост учат можеби работат во исто време, успешно ги завршуват студите,позитивно гледат на животот не чекат од другите и на крај they fall in love in love with the bad guys.Луѓето ги привлекува недостиг, спортивното од тоа што се, така не е случанјо има многу случаи каде што bad guys end with good girls, and good boys end with bad girls. Bthw жал ми е за тие што се во средина ни добри ни лоши како мене па си мислиме да посвоиме мачка или куче :D

Последно уредено од модератор:

Само на недораснати и глупи девојки може тие карактеристики да им бидат главен фактор при избор на партнер. Ама во ред е, секој си бара тоа што навистина го заслужува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom