Абе Дотата си е супер, јас зборам за дечките што ја играат!![]()
isto ti se fakja

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе Дотата си е супер, јас зборам за дечките што ја играат!![]()
Ја надополнувам листата.
Закачените за Дота. Кога ќе ја слушнам играва, само на незрелост ме асоцира.
Јас се знам и ептен сум паметен, се родив учен и ....
isto ti se fakjada nareces nekogo nezrel zaradi sto igral nekoja igra e nezrelo od tvoja strana...
Koa go vikash da izlezete ti vika cekaj ma da ja doigram partijava? XD
Dota & Football Manager, двата криптонита на Леандра
To e , da ne nalepi coek. Od tie so bega , na niv naiduva![]()
Ја надополнувам листата.
Машко со марама. Не поднесувам, не можам, сакам да го обесам со неа.
Пола свет игра дота... Не ве разбирав вас женскиве некогаш... Што има врска дека играл игри...било која игра еве нека биди... Како можи тоа да ви е пресудно дали да бидете со некој или не... Чудно... Исто ко машкиве да бегаат од женско што гледа сапуници... Незначи дека е незрел и неинтересен или слично ако игра нешто... Поарно ќе играм игри одколку да дремам на фб цел ден или пак недај боже да гледам таму некој Џевдет или шо ти знам кој... Немојте така ви се молам![]()
Ме умревте со Дотава, жити се.
Таман работа да ми е пресудно тоа, си пишав што ме иритира, и чекам уште минимум 2-3 да ме цитираат па пак истово да го пишам.
Не е пресудно, али ме нервира. Зошто? Сметам дека е ептен глупо искористено време. Во ред да си игра малце, али на што личи 4-5 саата стално пред игра? За забава, разонода, да се оттргне од учење пример, во ред. Али константно играње, и те како ми е на листа на непожелни работи.
Кој друг е во план да ме цитира за Дотава (и било која друга игра во глобала), нека си го прочита пак постов.![]()
Од ќелави набилдани со златни ланци кои одат како робокап....Као Анте ликови во Северина песната
И приоѓаат со сељачки фори..
Од даркери, наизбањати, џанаци...со долги коси, мрсни плус..бљаккк
Од педерастични феминизирани.....напорни ми се да ги слушам 5 мин..
Углавно сите со долга коса машки...Оние кои не одржуваат хигиена...Пијандури....Наркомани...И дечки што личат на АнтеЕ од нив бегам!
А со останатите може да се дружам бар ...иако може нема да ми се свиѓа за дечко али за другар ок![]()
Ја надополнувам листата.
Машко со марама. Не поднесувам, не можам, сакам да го обесам со неа.