Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Ја надополнувам листата.

Закачените за Дота. Кога ќе ја слушнам играва, само на незрелост ме асоцира.
Јас се знам и ептен сум паметен, се родив учен и ... :sleep:.

Koa go vikash da izlezete ti vika cekaj ma da ja doigram partijava? XD

Standard muabet :D

p.s Od manipulatorki :D

Кога ќе видам некоја размазена од дома што и всадиле нејзините во тиквата дека е принцеза.И седиш со неа кафемафе муабет и се што знае да каже е
-лелел каков фустан сум си купила од толку и толку пари преубав е значи како ми стои дрн дрн ... и се мислат најаки и најпаметни пички а Iq им е не повеќе од 80.Е вакви кога ќе видам ми иде да му го зачукам в муцки за инает.

Ја надополнувам листата.

Машко со марама. Не поднесувам, не можам, сакам да го обесам со неа.

Пола свет игра дота... Не ве разбирав вас женскиве некогаш... Што има врска дека играл игри...било која игра еве нека биди... Како можи тоа да ви е пресудно дали да бидете со некој или не... Чудно... Исто ко машкиве да бегаат од женско што гледа сапуници... Незначи дека е незрел и неинтересен или слично ако игра нешто... Поарно ќе играм игри одколку да дремам на фб цел ден или пак недај боже да гледам таму некој Џевдет или шо ти знам кој... Немојте така ви се молам :D

Eдит: Иначе ја бегам од шмизли, разгалени, оние што немаат никаква смисла за хумор и незнаат што е сарказам

Пола свет игра дота... Не ве разбирав вас женскиве некогаш... Што има врска дека играл игри...било која игра еве нека биди... Како можи тоа да ви е пресудно дали да бидете со некој или не... Чудно... Исто ко машкиве да бегаат од женско што гледа сапуници... Незначи дека е незрел и неинтересен или слично ако игра нешто... Поарно ќе играм игри одколку да дремам на фб цел ден или пак недај боже да гледам таму некој Џевдет или шо ти знам кој... Немојте така ви се молам :D

Ме умревте со Дотава, жити се. :D
Таман работа да ми е пресудно тоа, си пишав што ме иритира, и чекам уште минимум 2-3 да ме цитираат па пак истово да го пишам.
Не е пресудно, али ме нервира. Зошто? Сметам дека е ептен глупо искористено време. Во ред да си игра малце, али на што личи 4-5 саата стално пред игра? За забава, разонода, да се оттргне од учење пример, во ред. Али константно играње, и те како ми е на листа на непожелни работи.

Кој друг е во план да ме цитира за Дотава (и било која друга игра во глобала), нека си го прочита пак постов. :pipi:

Ме умревте со Дотава, жити се. :D
Таман работа да ми е пресудно тоа, си пишав што ме иритира, и чекам уште минимум 2-3 да ме цитираат па пак истово да го пишам.
Не е пресудно, али ме нервира. Зошто? Сметам дека е ептен глупо искористено време. Во ред да си игра малце, али на што личи 4-5 саата стално пред игра? За забава, разонода, да се оттргне од учење пример, во ред. Али константно играње, и те како ми е на листа на непожелни работи.

Кој друг е во план да ме цитира за Дотава (и било која друга игра во глобала), нека си го прочита пак постов. :pipi:

Добро еве длабоко се извинувам :D Али сепак тоа е тоа... да му зборуваш на машко за играње е исто ко на женско за дремење на фб (и тие одприлика толку седат 4-5 саати) или што гледа сапуници

Од ќелави набилдани со златни ланци кои одат како робокап:) ....Као Анте ликови во Северина песната :) И приоѓаат со сељачки фори..
Од даркери, наизбањати, џанаци...со долги коси, мрсни плус..бљаккк
Од педерастични феминизирани.....напорни ми се да ги слушам 5 мин..
Углавно сите со долга коса машки...Оние кои не одржуваат хигиена...Пијандури....Наркомани...И дечки што личат на Анте :P Е од нив бегам! ;)
А со останатите може да се дружам бар ...иако може нема да ми се свиѓа за дечко али за другар ок :)

Као демек кај тебе е многу тешко и критериумите се енормно високи за да станам твој дечко, полесно е да ти бидам другар ради у главном карактеристики спротивни на овие што ги кажа ?

Молимте, да не собирам од бубрези ...

Ја надополнувам листата.

Машко со марама. Не поднесувам, не можам, сакам да го обесам со неа.

Се сложувам со тебе :) Иако работа во интернет кафе со 50 пц ама навистина не ги можам типците поточно не го знаат зборот девојка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom