Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 142299

Bad guys oстануват bad guys, ти сигурно си тинејџерка или си во фаза на раните 20, уште малку и ке видиш дека нема сигурна иднина со такви типови на дечковци и тешко им се верува за било што па ке се вртиш ке гледаш да заебеш некој што цел живот само можело да маструбира на тебе, со добра работа со магистратура планира за докоторатура запишал втор факултет знае 3 јазици има стан/куќа добра кола има сигурна иднина пред се, You bitches know how to play the game свака част жал ми е за тие наивните девојки на кои им се случува спротивното на рана младост учат можеби работат во исто време, успешно ги завршуват студите,позитивно гледат на животот не чекат од другите и на крај they fall in love in love with the bad guys.Луѓето ги привлекува недостиг, спортивното од тоа што се, така не е случанјо има многу случаи каде што bad guys end with good girls, and good boys end with bad girls. Bthw жал ми е за тие што се во средина ни добри ни лоши како мене па си мислиме да посвоиме мачка или куче :D

Е поголема застапеност на стереотипност во 4 реченици немам видено.
Јас не барам сигурна иднина на 20 години, нема сигурно утре да се мажам. зошто секогаш мора да се игра на сигурна карта? А што ако има кола, куќа/стан, факс итн? Демек тоа го прави подобар и покомпетентен или па уште полошо ГУД ГАЈ? :pos: немој молим ти се. треба малце пореално да гледаш на работите, такви генерализирања ко бед гај со гуд грл и обратно се само тешење за вас „добрите“ момци.[DOUBLEPOST=1459173990][/DOUBLEPOST]
Само на недораснати и глупи девојки може тие карактеристики да им бидат главен фактор при избор на партнер. Ама во ред е, секој си бара тоа што навистина го заслужува

Оффф уште вакви да бевте у реалноста :bravobe:

Е поголема застапеност на стереотипност во 4 реченици немам видено.
Јас не барам сигурна иднина на 20 години, нема сигурно утре да се мажам. зошто секогаш мора да се игра на сигурна карта? А што ако има кола, куќа/стан, факс итн? Демек тоа го прави подобар и покомпетентен или па уште полошо ГУД ГАЈ? :pos: немој молим ти се. треба малце пореално да гледаш на работите, такви генерализирања ко бед гај со гуд грл и обратно се само тешење за вас „добрите“ момци.[DOUBLEPOST=1459173990][/DOUBLEPOST]

Не живееш во реалноста срце, се гледа од пишување дека уште не си зрела.

А од Усје може?

Може

@Skyhigh Срцка, ако фини, грижливи, искрени, интелектуалци ти се неинтересни и досадни, до тебе е проблемот. А ако не ти е битен факсот, магистрирај, докторирај и омажи бед бој со средно.

Последно уредено:
Не живееш во реалноста срце, се гледа од пишување дека уште не си зрела.

Оу извини, а како го заклучи тоа?[DOUBLEPOST=1459201554][/DOUBLEPOST]
Може

@Skyhigh Срцка, ако фини, грижливи, искрени, интелектуалци ти се неинтересни и досадни, до тебе е проблемот. А ако не ти е битен факсот, магистрирај, докторирај и омажи бед бој со средно.

Па не ме сфаќаш очигледно што сакам со тоа да кажам. Јас не реков дека не ми е битен, туку не значи дека ако некој има факултет завршено дека е паметен и гуд бој. Попросто не може да биде.

Какви ? Јас не ти најбројав никакви карактеристики

Инаку многу ќе ти бидат интересни оние “добри“ што сега ти биле досадни кога ќе имаш 24-25 години ако не и порано, само тогаш они ќе те бираат не ти нив во поголемиот дел од случаите.

Може

се надевам тој со
средно еден ден ќе ти биде газда ;) позз и се најдобро

Шала на страна, ја бегам од жени што сталкаат, кога сме кај темава.
Страв ми е дека ќе ме виктимизираат!!! За среќа, никој нејќе да ме сталка.
Никогаш, никој нејќел.
Понекогаш и сакам некој да сака да ме сталка.
Никој не ме сака.
:(

Какви ? Јас не ти најбројав никакви карактеристики

Инаку многу ќе ти бидат интересни оние “добри“ што сега ти биле досадни кога ќе имаш 24-25 години ако не и порано, само тогаш они ќе те бираат не ти нив во поголемиот дел од случаите.

Таквите што се прават дека се разбираат и знаат, а уствари гледаат само да се извадат што полесно од ситуација. А ти изгледа имаш многу погрешно мислење за поимот "fun". Ама што подразбираш ти под “добри“ ај кажи ми

Таквите што се прават дека се разбираат и знаат, а уствари гледаат само да се извадат што полесно од ситуација. А ти изгледа имаш многу погрешно мислење за поимот "fun". Ама што подразбираш ти под “добри“ ај кажи ми

Ме мрзи ама ете Самурај на 19 страна има напишано некои добри карактеристики на пример, мада има уште..
Ај ти дефинирај ми бед бој сега чисто да знаеме кој ти се интересни

Mrazam mazi sto "se interesiraat" za moda..
Cist primer, pred nekoj den stoime jas, Angela, Ognen i Ivan vo krugce, se zezame i praime muabet. Pominuva edna devojka, se pozdravuva so Ognen, Angela i Ivan, jas ne ja poznavav. Praat dva reda muabet, zavrsuvaat.
Otkako si otide devojkata ivam go glea Ognen i mu kreva vegja. I Ognen vika:
"Kakvo ti e ova sarenilo od obleka be devojkoo?" I se gazat od smeenje.
Ne samo sto mrazam vakvi tipovi, nego ew ew ew, odvratni!
Masko, nasol da komentira za stilot na devojkata. Moden kriticar da ne si?
Glupco tupco.

Ја не зборам за мода! Сакаш да ми бидеш другарка?

Ova vaka na prepad javno, pa uste i drugarka :D
Da se zbunis...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom