Asked what he got out of Game of Thrones, he replied: "Money."
Asked if he got any professional or personal satisfaction from the series, he reportedly said: "Er, no."
Освен првата сезона, секоја до сега има битки и тоа веројатно со нагорен тренд на интензитет. Мене искрено тој дел не ме фасцинира многу ама секако дека се потребни. Што се однесува до тоа дека ќе нема битка еве има најави за вакво нештоЦела сезона ќе ја чекаат сега зимата пак , ќе нема ниту една битка
Па освен blackwater кога нападна Станис , и таа на ѕидот јас не видов ништо посебно. Еве од минатата сезона ништо не видовме кога Станис се судри со овие од Винтерфел , само дадоа кадри од покосената му војска која лежи мртва. Се надевам ќе биде далеку подобро во 6тата , и нека почне веќе нешто конкретно да се дешава а не само политичко препуцaвање и брутални егзекуции. Палеше ова у првите 3 сезони , сега веќе не.Освен првата сезона, секоја до сега има битки и тоа веројатно со нагорен тренд на интензитет. Мене искрено тој дел не ме фасцинира многу ама секако дека се потребни. Што се однесува до тоа дека ќе нема битка еве има најави за вакво нешто
‘Game of Thrones’: Season 6 Promises to Have the Biggest Battle Yet
Веројатно си ја заборавил битката во Хардхом или како се викаше местотоЕве од минатата сезона ништо не видовме кога Станис се судри со овие од Винтерфел
Како бе немаше? Па не видовме ништо од битката меѓу Станис и Болтонс зашто сите пари за таа сезона на HBO им отидоа ваљда на битката помеѓу wildlings и WW со костурите, коа отиде Џон Сноу да ги земе.Па освен blackwater кога нападна Станис , и таа на ѕидот јас не видов ништо посебно. Еве од минатата сезона ништо не видовме кога Станис се судри со овие од Винтерфел , само дадоа кадри од покосената му војска која лежи мртва. Се надевам ќе биде далеку подобро во 6тата , и нека почне веќе нешто конкретно да се дешава а не само политичко препуцaвање и брутални егзекуции. Палеше ова у првите 3 сезони , сега веќе не.
Јас искрено сакам да видам две масовни војски како се судруваат , овде барем имаш простор да правиш брутални сцени колку сакаш , како тој на ѕидот со тоа сидрото. Нека се замаваат на здраво , нека има некоја драстична смена у развојот на настаните , овие Ланистерци досадни се да бидат на врвот веќе 5 сезони.
Можно е да сум заборавил нешто , оддамна ги немам репризирано првите 4. Иначе да ја спомнав битката на ѕидот , дефинитивно најдобар момент заедно со blackwater.Веројатно си ја заборавил битката во Хардхом или како се викаше местото
Не сум сигурен која сезона беше (веројатно 4) ама битката за ѕидот мегу стражата и дивјаците беше врв.
Брат имаш "две" битки на ѕидот.Можно е да сум заборавил нешто , оддамна ги немам репризирано првите 4. Иначе да ја спомнав битката на ѕидот , дефинитивно најдобар момент заедно со blackwater.