Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
:несвест: .....тоооо Волеро, браос (y) и со 4 сета сега е фатена плуска. Е сега може и да тепате за да биде маскенбал.

Петкович да ти ебам кретенката раскречена сите поени ги изгуби на втор сервис .. толку ли мора очајно да играш маму ти ебам !

Петкович да ти ебам кретенката раскречена сите поени ги изгуби на втор сервис .. толку ли мора очајно да играш маму ти ебам !

Загрев е, таман ќе направи брејк ќе одигра 2-3 одлични гејма и мислиш ќе ја отепа, таа се отепа од дупли правење, втор сервис како Ерани да сервира. Да даде господ коњ да ја натегне, му ебам тоа хормоните транвеститски.

Да е само таа на друго ја чекам цска +1.5 да ви го натегнам и на Де коло и на Теодосич една тројка не дадовте одкога ја пуштив... Мели во рекет магариња ги направи на Вороншевич и Курбанов..
Првиот бет ми беше 1х на Боливија на 1-2 резултат и после го сменав ставив над 3.5 Боливија и овие кретениве од Цска да тепаат или да не изгубат со повеќе од 1 разлика , све што шутнаа тие глупаците теодосич и де коло промаршија во 4/4...

Боливија-Колумбија 2 2.30 сингл на денот :zloo:
90+1 :cool:
0:2 прокоцкуваат бе против Боливија.

@Mafo1 немав никакво инфо. Колумбија е 3 класи над Боливија по квалитет, а коефициент таков ставаат заради таа надморска висина што ја има во Боливија. Колумбија дома ќе има 1.25 против нив.

Чиле-Аргентина изгледа како добар Х. Ќе биде тесна во секој случај.

Ја би ги играл Кајри + Порзингис + и Вестбрук -
Иначе ја изиграв у моцарт Богданович - Батлер - Џорџ - и Вестбрук - на 200 колку да се прати.
Кајри многу лош процент на шут, иначе овие моиве си влегоа. Пратеше некој?

Кајри многу лош процент на шут, иначе овие моиве си влегоа. Пратеше некој?
Јас те испратив на минусите али овој Батлер ја премина границата, 19 даде 17.5 му беше. Не сум видел само Вестбрук што направи, Џорџ и Богданович си влегоа.

Јас те испратив на минусите али овој Батлер ја премина границата, 19 даде 17.5 му беше. Не сум видел само Вестбрук што направи, Џорџ и Богданович си влегоа.
Да ама у моцарт беше 19.5 ти пак си ги играл у спортлајф, иначе и Вестбрук влезе -.

Да ама у моцарт беше 19.5 ти пак си ги играл у спортлајф, иначе и Вестбрук влезе -.
Добро бе како може вчера беше повисока од што треба, денес пониска ццццц. Џорџ и Вестбрук беа по 23.5, а Богданович 16.5 имаше. Како беа на овие двајца таму?

Добро бе како може вчера беше повисока од што треба, денес пониска ццццц. Џорџ и Вестбрук беа по 23.5, а Богданович 16.5 имаше. Како беа на овие двајца таму?
Џорџ Вестбрук и Богданович беа исти како у сл ама Батлер беше 19.5

Џорџ Вестбрук и Богданович беа исти како у сл ама Батлер беше 19.5
Ај у курац два дена по ред не добивам ради граници, утре ќе ги прегледам и во Моцарт пред да уплатам. Пуста навика глупа само во СЛ да се уплаќа :boksix:

@pirlo21 Ми ги правиш ноќните часови интересни.Продолжи си со типовите (y)

Ајде да се фати денес 1 тикет : Oksford x-1 Tranmere x-1 i Shefild x-1 za 100 den.,2 tiket Forest Grin x-1 Nortempton x-1 Portsmaut x-1 i Bristol rovers x-1 za 50 den,3 tiket Oksford,Eastligh,Tranmere,Celtenam,Bristol rovers,Acrington,Roshdejl,Gejtshed i Nortempton site 2+ cela za 600 den. ajdeeeee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom