Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.....тоооо Волеро, браос Петкович да ти ебам кретенката раскречена сите поени ги изгуби на втор сервис .. толку ли мора очајно да играш маму ти ебам !
90+1Боливија-Колумбија 2 2.30 сингл на денот![]()

Кајри многу лош процент на шут, иначе овие моиве си влегоа. Пратеше некој?Ја би ги играл Кајри + Порзингис + и Вестбрук -
Иначе ја изиграв у моцарт Богданович - Батлер - Џорџ - и Вестбрук - на 200 колку да се прати.
Јас те испратив на минусите али овој Батлер ја премина границата, 19 даде 17.5 му беше. Не сум видел само Вестбрук што направи, Џорџ и Богданович си влегоа.Кајри многу лош процент на шут, иначе овие моиве си влегоа. Пратеше некој?
Да ама у моцарт беше 19.5 ти пак си ги играл у спортлајф, иначе и Вестбрук влезе -.Јас те испратив на минусите али овој Батлер ја премина границата, 19 даде 17.5 му беше. Не сум видел само Вестбрук што направи, Џорџ и Богданович си влегоа.
Добро бе како може вчера беше повисока од што треба, денес пониска ццццц. Џорџ и Вестбрук беа по 23.5, а Богданович 16.5 имаше. Како беа на овие двајца таму?Да ама у моцарт беше 19.5 ти пак си ги играл у спортлајф, иначе и Вестбрук влезе -.
Џорџ Вестбрук и Богданович беа исти како у сл ама Батлер беше 19.5Добро бе како може вчера беше повисока од што треба, денес пониска ццццц. Џорџ и Вестбрук беа по 23.5, а Богданович 16.5 имаше. Како беа на овие двајца таму?
Ај у курац два дена по ред не добивам ради граници, утре ќе ги прегледам и во Моцарт пред да уплатам. Пуста навика глупа само во СЛ да се уплаќаЏорџ Вестбрук и Богданович беа исти како у сл ама Батлер беше 19.5

@pirlo21 Ми ги правиш ноќните часови интересни.Продолжи си со типовите![]()