Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
49' - It's saved by DE GEA.
57' - DE GEA makes the save.
65' - DE GEA saves with his body.
70' - VERRATTI gets in an attempt on goal.
spacer.gif
GOAL!! - The ball flies in.

Не се исплати 40 милки за голман нееееееееееееееее.... Каде се тие што ми збореа како тоа сум фрлал многу пари за голман @Дињата на Анчо и за Верати 50 милки што сум дал?[DOUBLEPOST=1458853915][/DOUBLEPOST]
Ма и меси да ти играше пак компирче ќе имав на крај на натпреварот :D
Ма каки бре Меси. Кислингол ис д мен. Кејн слабо, а пола буџет на него го истурив.(n)

Од мене има примено гол на пријателска :P Штета не сме иста лига :P
49' - It's saved by DE GEA.
57' - DE GEA makes the save.
65' - DE GEA saves with his body.
70' - VERRATTI gets in an attempt on goal.
spacer.gif
GOAL!! - The ball flies in.

Не се исплати 40 милки за голман нееееееееееееееее.... Каде се тие што ми збореа како тоа сум фрлал многу пари за голман @Дињата на Анчо и за Верати 50 милки што сум дал?[DOUBLEPOST=1458853915][/DOUBLEPOST]
Ма и меси да ти играше пак компирче ќе имав на крај на натпреварот :D

Хесуса Наваса го кладе вториот гол во својот втор натпревар и ги донесе трите бода на својата екипа против екипата на Галатасарајево :cuc:

Од мене има примено гол на пријателска :P Штета не сме иста лига :P

Хесуса Наваса го кладе вториот гол во својот втор натпревар и ги донесе трите бода на својата екипа против екипата на Галатасарајево :cuc:
Точно, али ако погледнеш состав на таа утакмица помеѓу стативите не беше Де Геа :)

Бреј конечно Верати постигна еден гол. Кога ќе ти се повредат неколку клучни играчи ќе видиш дали вреди да се даде или не 100мил за двајца. :D
Слабо Кејн и Гризман. :coffee:

Ааааа, епа можда не ми текнува, ама ова му е еден единствен примен гол до сега така и да остане :P
Зар не е боље сите да ги добијаш по 5-1, него да завшруаат 1-0/0-0. :D

Јас вака почнав во другата. Немав примено гол после неколку кола, прво место. И после кога ме заредија... :ROFLMAO::ROFLMAO:

А и Сладоледот уствари јако почна, ми го зема првото место кога почнав да губам. Ене го сега, седми :icon_lol:

Јас вака почнав во другата. Немав примено гол после неколку кола, прво место. И после кога ме заредија... :ROFLMAO::ROFLMAO:

А и Сладоледот уствари јако почна, ми го зема првото место кога почнав да губам. Ене го сега, седми :icon_lol:
Со Манчестер немав пораз први 13 кола, сеа неам победа толку. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom