Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да не ти е јасно, иди гледај прикаски на Канал 5.Го гледав Соба со пијано и не ми е јасно како дават средства за такви тешки срања , а подобри проекти не добиваат финансии?
Meне ми беше сосема ок филмот. Од приказна, идеја до реализација.Го гледав Соба со пијано и не ми е јасно како дават средства за такви тешки срања , а подобри проекти не добиваат финансии?
“You never really understand a person until you consider things from his point of view … until you climb into his skin and walk around in it.”
Е да не се навредуваме ја кажав мој став а тоа на Канал 5 немој да го нарекуваш приказни тоа е некоја измислица луѓе од улица да ги собереш подобро ќе одглумат од нив ама ај. Патем да Соба со пијано е катастрофа филм за мој вкус. Проекти кои се на листа на чекање помеѓу кои и мојот не добиваат средства ама битно некој доби средства за ваков филм.И да не ти е јасно, иди гледај прикаски на Канал 5.![]()
Може нешто повеќе да ни кажеш за твојот проект, да видиме што тоа не е прифатено. Ако треба да ургираме до фондот. Најсериозно прашувам.Е да не се навредуваме ја кажав мој став а тоа на Канал 5 немој да го нарекуваш приказни тоа е некоја измислица луѓе од улица да ги собереш подобро ќе одглумат од нив ама ај. Патем да Соба со пијано е катастрофа филм за мој вкус. Проекти кои се на листа на чекање помеѓу кои и мојот не добиваат средства ама битно некој доби средства за ваков филм.
Идејата потекнува од еден новинарски текст го пропуштил летот на авиотот кој се урнал , а тој веќе бил прогласен за мртов. Сеа ова е малку црн хумор ама вакво нешто нема снимено по Викенд на мртовци .Може нешто повеќе да ни кажеш за твојот проект, да видиме што тоа не е прифатено. Ако треба да ургираме до фондот. Најсериозно прашувам.![]()
Пиши ми mail во порака.Дали има некој акаунт на ТракерМК за да ми пушти покана за да се зачленам?
кај делеа флаери и зошто јас немам?Ова е за пофалба, и јас добив флаер и се чудев што ќе да е.
ЏГАН на ФБ
Напрајте му профилче и на летербоксd