Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга...

... у последно време која и да ја прашам за кафе ми вика „не можам сеа, имам многу за учење“. Блазе си и на нашава нација што крои толку трудољубиви умови, мило ми е што младите, а особено девојките цело време висат пред книга и придонесуваат за развиток на нашето општество. Реално подобро за нив е да учат отколку со мене на кафе да идат, кој сум јас па да се бунам. Среќен сум што имаме толку академски граѓани, иднината ни изгледа светла :)

Станбена зграда од 9 спрата позади Зебра - полна влага, во влезовите арома терапија од лук и запршки, во становите секојдневна арома терапија од прекисната зелка и измет од дисфункционалната канализација, тесен и пренатрупан паркинг, негативна меѓусоседска атмосфера проследена со секојдневни криви погледи, намрштени фаци, злобни дофрлања итн.......Ама битно е преку 1200 евра квадрат тука и автоматски стануваш "дел од скопската елита"...
Бесплатно да ми ја дадете цела зграда, два дена не ви седам...

Како што никогаш нема: да научам да скијам, да превртам азијка (твинс), да си купам пинг-понг маса за на таванот, да се осетам наспан, да се наситам на благо, да имам време да завршам една видео-игра, да научам да играм шах и табла, да го разберам Мулхоланд Драјв, да ја прочитам Војна и Мир, да се бањам во Црно Море, да научам втор јазик, да прекинам да го играм Евертон на тикет, да станам водител со сопствено ток шоу, да откријам лобања од трицератопс, да одам втор пат во Охрид, да ми пее Пријовичка на свадба, да одам на Тејлор Свифт концерт :place::place:, да испирсам некој дел од телото и т.д. и т.д. ..... Така денес сфатив и (веројатно) се помирив дека никогаш нема да закачам некоја од познатите фаци на тоа мочано ФЕЈСБУК ЛАЈВ и да им пишам два збора. Да ми одговарат на некое без веза прашање, или само еден обичен шаут-аут да ми направат. Сега баш гледам пред 1 саат .. Пред само 1 е*ан саат Италија Ричи го правела ова гррррррр :mad::mad::mad::mad:. Оти не се логираше саат време порано бре стоко?! WHY GOD WHYYYYYY!?!?!?!!!!!!

Денг животот ми е празен ..

GL9LTF.gif

Ние едно време кога бевме Југославија работевме (ама не работевме само одевме да се потпишеме) т.е. Земавме пари на секој први во месецот - татко ми
Ако де сега ние затоа ќе враќаме, работиме од јутра до сутра и на секој трети месец добиваме пари за еден месец - јас
Фала Чао Пријатно

Sent from my 6036Y using Tapatalk

Кајги тука сум. Заебано е стварно.
Премногу притисок ми се насобра мила, премногу. Како резултат на тоа повторно дојдоја оние гнасни панични напади од кои се отарасивме.
Верувам дека нема повеќе адути оваа лошо време. Доста е, ме оштети премногу ама не и докрајчи. Се трудам и борам како лав да излезам на површина а се надевам џа брзо ќе се средам. Верувам во себе кајги, не се сомневај во мене. Само морав да се испразнам. Слабоста и така не е моја особина ;)
До следното гледање. Се враќам појак ;) ветувам !!!

Odamna ne bev povrakal u 3 porucok.
I na kraj ispaga privatna zabava I pak nekako zavrsuvas so mikrofon.
I ti teknuva I pak ti se povraka. Ovojpat ne od alcohol.
Shit.
:icon_mrgr:

Шаше е повраќал поручоко, па после е пеал е уф микрофоно. Не само уф неговото село, ами и целио струмички регион е на нози. Очекува се дек ќе поврате оште едн`чка до викендо. Omg.

Интернетот доби многу fail compilation а тоа доволно говори до каде е стигната работата.

The human race has no hope We are a failure, no one is exempt, we are all at fault We are all the end of the world - Vincent Bennett...

17 години од воената агресија на НАТО врз Сојузна Република Југославија во која беа убиени многу цивили, меѓу кои деца, жени...прекршена Повелбата на Организацијата на Обединетите Нации за забрана за агресија, прекршени многу меѓународни конвенции за начинот на војување од страна на членките на НАТО. За време на оваа 37-дневна агресија граѓаните на СРЈ се организираа и правеа живи штитови на виталните објекти кои беа цели на бомбардирањата на НАТО. Никогаш да не се заборави!

11081355_825994107454010_7725326587972142998_n.jpg

11081046_825994314120656_4387107905138425957_n.jpg

Други слики може да видите на овој профил.
https://www.facebook.com/photo.php?...016.1073741912.100001302860484&type=3&theater

Ако има некоја тема во врска со ова, слободно нека биде таму префрлен постот, ја сакав само да одбележам нешто што не смее да се заборави и што лесно можеше да и се случи и на Македонија.

Последно уредено:
Си листам низ форумов ко и секој ден. Мајка ми тука ми се мотка нешто околу пц, собира чаши, послужавници, тањири што сум јадел ноќеска и загледува у монитор и го глеа малиов што ми е на аватар.
Вика ејј што убаво детенце, кој е тоа? И стискам на сликата да ја види поубаво и се отвара ова нели hjhj.png
и чита, Џонтра Волта и ми вика тоа е Џонтра Волта коа бил мал?
:eek::cautious:

Викам, мамо izbacena si, napusti kucu velikog brata.
Директен црвен картон i sudac joj je pokazao put ka svlacionici.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom