Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
^^Л'сна ти земња
или као дeмек бог да те прости

Драа
Слободан дн и плата у исто време, прајслез. Вечер у кафану сс трубачи ке улету : D
Мислу дека прф ке отиду,али заѓан ке искочу,тоес ке гу мету
Или со превод прв ке влетам, последен ке си идам, целата ке ја метам

Купи си мали звучничики за лап топ, топ : D

Симпатична колешка, си го имате муабетот со саати и со месеци, од безобразност до наука и ти кажува дека ја палел некој професор од факултет. А професори на факултет се бројат на една рака и веднаш знаеш кој нема шанси да и се свиѓа. И со елиминација стигаш до двајца и почнува сама да се издава за тој професор многу муабети имало, а он бил многу добар, фин, опуштен, секој ден му идела на кафе у канцеларија. А 90% од колешките викаат дека е говедо невидено и манијак.

А пред некој ден ми кажуваше за некој глумец шо ја палел и ми текнува синоќа малку наликува на фаца со овој

И на крај ми вика не можам на фб да зборувам не смее да се дознае кој е тој сега за сега е само флерт.

А со тоа говедо се искарав до смрт. Ај шо е мрза невидена и не му се работи и не ми даде никакво образование освен препишувачка школа, па и потенцијална 20 годишна "идна" хахаха да се пали на оној???????????? Кошмари :busi:

можда трола или можда дотолку не ја палам шо ова е финиот начин да ми каже попрво со него отколку со тебе :kuracc:

Баш на ден на полагање your body and mind decides to fuck you. Значи ми треба 12 саати да спијам и наредниот ден неможам да заспијам, пун со енергија. WTF...?!

Фино е што сите си се правите на Тошо и ги заборавате правилата.
Ставрогин чинам рече да одите во ЉиС да дискутирате и во право е.
За тие што не знаат каде можат да дискутираат на таа тема - еве ви линк.

Сметам дека со постов сум ве предупредила. Секој којшто ќе цитира и ќе се надоврзува после постов ќе биде баниран од тема и ќе добие казнени поени.

Јас кога му требам на некој што ми значи фрлам се што правам и со него/неа сум. Искочена, работа, не е битно. Цело време проверувам ба телефон дали ми пишале за помош. Што е исто така лоша моја особина е што осеќам кога некој ме лаже дека е добро а знам дека не е и цело време смислувам како да го/ја развеселам.
А мене коа знаат дека ќе ми треба или ми треба помош за нешто, кур ги боли си тераат забава. Море мрш. Убаво иам пишано и тука дека сум многу наивно створење и треба полошо да се понашам. Се надевам ќе се сменам кога тогаш.

Драга,

Па дали овие се нормални? Дали?? Леле мори мајко Македонијо, какви се ненормални те газат.. :facepalm::yid:

crkva-860x645.jpg

Драга вчера си го живеев кошмарот на јаве.Ај што не ми се излеваше, бев насамарен и приморен да излезам.Одам во моето омилено место за излевање, и влевам, и таму само и само кремци, цел крем собран на единственото HC место (бар беше) во Струмица.И ај тоа, па масата одма до бендот, а бендот тапа, бар по мој вкус.Заебана работа е да си ги живееш кошмарот во јаве, сто пати се штипнав да се разбудам, али џаба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom