Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајги пак јас

Еве вака, неколку дена пред почеток на колоквиумска и одма после тоа испитна сесија, како секој нормален студент да седне да отвори книга да прочита нешто па по грешка и да запамти јас си размислувам за идна професија и успат си играм симс freeplay, а додека чекам да им заврши тоа проклето работно време решив да си споделам нешто со тебе.

И така значи реков Кајги си размислувам во овие денови за идна професија и смислив Кајги. Идеална, совршена, ко за мене скројана професија е КАМИОНЏИЈА.
Јас Кајги како не прошетана личност, која има огромна желба да вози (кола-камион сеедно) си се пронајдов. :rolleyes:
Каков факултет Кајги, душата си ја извадив со тие испити, а можам само да полагам за Ц категорија (вајда Ц беше) и на бел камион сум. :D
Цела Европа ќе си ја прошетам, деноноќно ќе си возам плус добра пара ќе си земам, тоа е живот Кајги, а не тука да рмбаш за 12 илјади од кои 10 ти се трошоци и се чудиш како со остатокот да преживееш, мизерија бе.
И знаеш што е најдобро во оваа професија Кајги? Тоа што живееш во оваа Држава НО реално те нема: Патуваш, истражуваш, ризикуваш, се учиш да пееш итн итн милина. :D

Туку Кајги да одам да видам што направија овие од симс дали се вратиле од работа или уште треба да ги чекам. :confused:

Ми фали времето кога форумов ми беше интересен. Си недостигам и јас со тој памет, со тој дух. Ко што имаше еден стих Балашевиќ: недостајем и ја онако луд. :)

Добро бе пизда ви матер старечка, до кога бе ќе не серете дека сме биле вакви-онакви, мрзи, неспособни, ништо не сме почитувале, не сме знаеле за вредности, сме губеле време на глупости и тн.

Па маму ли ви ебам, вие ги поставивте темелите на оваа држава, не конкретно и лично, али вашата генерација. Вие го креиравте и бевте дел од гниењето на ова општество, вие сте тие што ги уништивте вредностите, вие сте тие што го покрадовте народот. There I said it, децата на "прекрасниот" социјализам ни ја ебаа државата и општеството. Баш они.
Вие сте тие што курот сте го драпале и нозете сте ги ширеле на работа наместо уствари нешто да работите бидејќи сте цицале од "државно цице", а нас не нарекувате мрзи и легачи и што уште не. Вие сте тие што гледаат турски серии (веќином) вие сте тие што се јавувате на дебилни емисии окривувајќи не нас какви сме биле, вие сте тие што го гледате и следите Драган Вучич for gods sake (добро де и комитата кајганска :D ). И нас ни ставате етикети на лоши генерации, никакви се младите а-у муабети.

еееее синко у времето на тито се знаеше, имаше закон, сите бевме еднакви. МРРРРРРРРШ мамицата да ви ја изнаебам.
Да ти ебам тоа генерациите закапани старечки.

Повеќе немат да гледам филмој или серии во оваа доба од вечерта. Освен ако пред секој филм или епизода стават предупредување дека содржит сцени во кои главните ликови консумираат храна од типот на ребра,чизбургер,пица,лазањи,риби итнт. Пошо се осеќам гладно како црнче шо тек ќе бидит посвоено од Анџелина Џоли.

Кајги,

Друже, ти ко одиш на доктор поради затнат нос ти даваат ли и додатни лекови за алерија, синуси, грло , за болкки во мускулите ?

Тоа е тоа друже, не за џабе јадам гомна не е секој за доктор , ама колку да не речат дека само во Македонија не ги бивало докторите . Исти курац се и во Катар . И викам , оти ми даде олку лекови ма ? Она ми вика - за да не доаѓаш пак. Да тибам докторката :boksix:

okimHbJ.png

Секако дека мачките на Ван Хојте се побитни од неколку луѓе што згинаа таму.

Да им ебам матер на овие хелихоптерите, цел стан се тресе од што летат ниско и има страшна бучава...трет пат се будам мислејќи дека дојде крајот на светот, денеска дури и се прежалив.

Драга, дај да ги собереме сите овие хипици со "пис лав хепинес" размислување што викаат "Ама на терористичките напади не смееме да мразиме! Љубовта е побитна од мразењето!" и да ги пратиме во ИСИС да одат да се гушкаат со нив да видиме, можеби искрено гушкање и страстен бакнеж е се што им треба за да им го исполни срцето и да прекинат со напаѓање на невини жртви низ целиот свет. Бар да пробаме а?

Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!! Цела Шутка ДПМНЕ, ДПМНЕ, ДПМНЕ!!!

Ima tipovi stvarno nemaat popametna rabota i cel den na forum go proagjaat.
Mene nebitno mi e dali postoi forumov ili ne :toe: ali gleam nekomu zivotot mu zavisi od forumov :icon_lol:
Ovoj deadlus sirot privatni mi pisue se zakanue na zenski, kje me tepal svasta xD grev. Zel cela istorija mi ja lista i mi replicira ocigledno nema popametma posla naucil leksikonot do nego i prepisuva nekoherentni recenici koi nemaat nikakva smisla ako gi istolkuvas ://

Ustvari u temata homoseksualnost se prepiravme, nvm u kontekst na toa ne deka diskriminiram stvarno zal mi e samo me interesira ovie lezbejki ko maski sto se dali uopste moze da najdat zenska? ..sigurno nekoja poprvo decko kje odbere nego li zensko ko masko sto e a bez maski polov organ, i za feminizirani maski istoto vazi ednostavno ne mi e jasno ..mozda ne e u redu vaka da se komentira :// samo ne mozam da ukapiram sto ustvari baraat takvite zenski ja ne veruem deka nekoja ko masko sto se ponasa e straight.

I nervozi bez,
please.

ДК
Чудни се луѓево, сто години здраво не ти кажале ама фејсбукот ако им се расипе тука се за дружење.

П.С „Социјална Мрежа“ :pos::pos::pos:

Драга ...

не знам дали е Tonight show и Jimmy Fallon или Еден на еден и Жарко Димитриоски. Толку е копија целата фејсбук страна, страшно нешто. Па и уште на секој 15мин само вадат нешто, мислат интересни се.
Друго што ми иде на живци е копита кои седнале во кола и при првиот застој они свират ко недоквакани. Ало бре, ако свириш нема побрзо да оди колоната. Кога е гужва е гужва. Не прај дополнителна тензија. Глупаци едни.
Има уште работи, ама ова ми е така од денес. :duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom