Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Се моли Руди да не биде Геј и Драмонд да не биде КРЕТЕН и да пројдат граница се им ебам најмило.
Nikako da se opametam so ovaj ti Gay ..isto koga ne igrase radi suspenzija Cousins,go pisav 19.5+ on edvaj 12poena i 6 licni ..denes si pocna katastrofa ..Harris e dobar na 10poena..
Ako ide Gay 18+ ke go cekam DeAndre .
Al i 25poena vecer da postigne,vise nikad na moj tiket,more i na 20den uplata nema poveke ..ti ibam prezimeto

Nikako da se opametam so ovaj ti Gay ..isto koga ne igrase radi suspenzija Cousins,go pisav 19.5+ on edvaj 12poena i 6 licni ..denes si pocna katastrofa ..Harris e dobar na 10poena..
Ako ide Gay 18+ ke go cekam DeAndre .
Al i 25poena vecer da postigne,vise nikad na moj tiket,more i na 20den uplata nema poveke ..ti ibam prezimeto
И ја така се залетав сега, демек Казнс не игра и овој мора да дое плус, он подава повеќе од Рондо...

Бушар на 1.20 е лош тип против Храдецка. Ѕверерв 1.10, за кур ќе ти е.
Не беше reply-ов за мене али видов Ѕверев си го спомнал па пошто ја никако не сфаќам ти да ми објасниш....КАКО МОЖЕ ЗВЕРЕВ ДА СЕ МАЧИ СО ММОХ? два брјека дозволи по ред.

Го имав да тепа 2-0 у сетови и го фатив ама не ми е логично, уште се чудам како не го победи полесно...двојни грешки, дебилни удари, слаби удари, се и сешто згреши Ммох и пак го водеше едно време...

И ја така се залетав сега, демек Казнс не игра и овој мора да дое плус, он подава повеќе од Рондо...
Mn si promasuva,mozda ke si klaj uste 11poena .Harden ne sutira,slaba vtora cetvrtina,Motiejunas,Bewerly i Ariza imaat najmnogu suta ..krv im ibam,prokleti .

Гортат за еден поен ќе ме падне...баш едното слободно што го има утнато.

Најјака работа е кладење на играчи бе, најинвентивни начини наоѓаат да те паднат :D

Гортат за еден поен ќе ме падне...баш едното слободно што го има утнато.

Најјака работа е кладење на играчи бе, најинвентивни начини наоѓаат да те паднат :D
На која граница го имаш бе брат, 12.5 беше во СЛ.

На која граница го имаш бе брат, 12.5 беше во СЛ.
14.5 во Копачка беше :D Алчен сум за 1.9 квота и откако ги открив таму им играм...............за сега да ми текне дека и во Спортлајф е 1.9 квота..али ај прееска кога уплаќав немав Спортлајф у близина :D

....а можда и сум грешка со границава? Ај па ќе си го проверам ливчето..али ме лажеш сега да се мачам..убеден сум дека беше 14.5 :D

едит: да бе..у право сум бил. Факинг копачка :ROFLMAO:

Не беше reply-ов за мене али видов Ѕверев си го спомнал па пошто ја никако не сфаќам ти да ми објасниш....КАКО МОЖЕ ЗВЕРЕВ ДА СЕ МАЧИ СО ММОХ? два брјека дозволи по ред.

Го имав да тепа 2-0 у сетови и го фатив ама не ми е логично, уште се чудам како не го победи полесно...двојни грешки, дебилни удари, слаби удари, се и сешто згреши Ммох и пак го водеше едно време...
Има и Ммох рекет во рака, не игра со лопата. :) Незгоден е, кантер панчер, доста враќа, добро се движи на основна и има солидна серва за неговата висина. 1.10 на Ѕверев беа жива повраќаница денес.

Има и Ммох рекет во рака, не игра со лопата. :) Незгоден е, кантер панчер, доста враќа, добро се движи на основна и има солидна серва за неговата висина. 1.10 на Ѕверев беа жива повраќаница денес.
Не го знам ептен него али ова денеска од негова страна беше ептен тапа тенис. Ама па и Зверев врати у иста мерка така да..

Ама затоа 1.4 за 2-0 да тепа (у Моцарт, не знам зашто некој на 1.25 ја нашол оваа игра на претходна страна..) ми беше зицер....и испадна ама...очекував 6-4;6-3 барем да тепа :D

Mn si promasuva,mozda ke si klaj uste 11poena .Harden ne sutira,slaba vtora cetvrtina,Motiejunas,Bewerly i Ariza imaat najmnogu suta ..krv im ibam,prokleti .
Мислам дека ќе убаци 11 во второ, 7 не е толку лошо. Уште он и Хејвард да даде 13, и он на 7 заглави..

Да му ебам матер на тренеров на Орландо, цела 4та четвртина не го пушти Фурние во игра бе, а уште него го чекам за добивка

ovaa boushard ebati kozata glupa, tolku nezainteresirano igrase se da i ebam dve dobitni mi propadnaa poradi nea

Zenit (odbojka) 1.35
PSG (rakomet) 1.10
Ivanovic 1.10
Radvanska 1.15
Hingis M./Mirza S. 1.10
Kvitova 1.20
@Stefan-kobe koja od ovie ke utne?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom