Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Перпероглу уште 3 поена.:semolam: Правев брзи тикет во моцарт на нет и Бертанс -9,5 го имав,се предомислив бидејќи не беше сигурно дали ќе игра Козер и го ставив Перпероглу.:( Другите лаганица,ама овој...

Бертанс тежок минус.

Само што почнав да пишувам,Перпероглу закачи тројче и сега сам од агол промаши.:mad::mad::mad::mad: Ќе куртулев.
Оди влагај под кош во бонус се.

Пак промаши тројка...за малце не влезе од табла!:shook::shook: Продолжение е спасот.

Сакам ИСИС да ја сруши Копачка, да им влезе со најмоќниот можен експлозив и све живо да стопи што е поврзано со Копачка. Тоа ќе биде празник за мене, ќе славам како да сум добил бинго од 100 000 милиони евра.
Дајте некој ако имате меил од Исис да им пратам порака да ги бомбардираат гомнава смрдливи.

Леле глупо грчко копиле!Губат 4 разлика,5-6 секунди до крај,му ја даваат да шутира тројка,тој се посра,отиде на дриблинг и ја добаци.Што ли само мислеше ? :facepalm::facepalm::tapp::tapp: Абе шутни све ти ебам!
И на минута и нешто во агол беше,позиција супер,тој оди дрибла и пак ништо.

На крај јас испаднав глуп,го тргнав Бертанс минус и го ставив Перпероглу.:popce::sekcza: Бертанс само два пати шутна,еднаш погоди.Полесно не можеше да влезе.Да го мислиш него и на крај да не го ставиш.

1/5 за три :pijanco:

Остана да се вадиме на НБА момците.
Хорфорд 18.5-
Оладипо 20.5+
Салинџер 8.5-(скокови)
Брадата 27.5+
Олдриџ 9.5+(скокови)
Д.Вилиамс 14.5 + ми го кренаа тамам пред да уплатам се мислев дали тој или Лилард + и се одлучив за Вилиамс се надевам ќе испоштоват.

Сакам ИСИС да ја сруши Копачка, да им влезе со најмоќниот можен експлозив и све живо да стопи што е поврзано со Копачка. Тоа ќе биде празник за мене, ќе славам како да сум добил бинго од 100 000 милиони евра.
Дајте некој ако имате меил од Исис да им пратам порака да ги бомбардираат гомнава смрдливи.
Zosto be brate ??

Зашо ставам 4 текми, Гранољерс, Кил, Флензбург и Викмаер и имав 3.03 квота, и ми го паѓаат Гранољерс од 1.55 на 1.40. Ја додавам Милано ми ја вракјаат Гранољерс на 1.55 СЕ ДА ИМ ЕБАМ смрдливо. И ме заеба Милано нормално, а не ни планирав да ја играм, онака не ни ја приметив дека постои денес.

Не ти е жал за @Клипче бе стопаница ти ебам?!

Пу, бем ти неписмен. ИСИС се пишува, кратеница е тоа, не Исис, ко име, мајче мртво коцкарско да ти заебам јас на тебе.

Пу, бем ти неписмен. ИСИС се пишува, кратеница е тоа, не Исис, ко име, мајче мртво коцкарско да ти заебам јас на тебе.
Па глеаш горе ИСИС ми е напишано, доле од нервоза неам стиснато КАПС ЛОК, да ти ебам тоа брадата збрлавена.

Kladilniceve ni se piljare u pm... zalosno svarno prava zadushnica se im ebem krvta!!!

Млаџа Плишкова има на оваа Бадоша да ја направи... мешана салата во тегли шо се продава. 6-3 6-3

38g.jpg

Остана да се вадиме на НБА момците.
Хорфорд 18.5-
Оладипо 20.5+
Салинџер 8.5-(скокови)
Брадата 27.5+
Олдриџ 9.5+(скокови)
Д.Вилиамс 14.5 + ми го кренаа тамам пред да уплатам се мислев дали тој или Лилард + и се одлучив за Вилиамс се надевам ќе испоштоват.

Брат од која кладилница ти се границиве жити се?

abe za zenit tolku ste sigurni deka nema ni mali sansi da izgubi, da odam all in?

Се моли Руди да не биде Геј и Драмонд да не биде КРЕТЕН и да пројдат граница се им ебам најмило.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom