Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене ме интересира зошто си го ограничил изборот само на наведените опции, ама тоа си е веќе твоја работа.2
Ме интересира кој е најпаметен избор, за јачините сум одлучен веќе.

Ja bi idel so Lomo za 5Kw i za 2,5Kw so Mitsubishi HJ35VA za 32150den sto bese spomnato na poslednive 2 strani.2.5kw ќе грее 18 квадрати, 5kw ќе грее/лади 45 квадрати.
Ме интересира кој е најпаметен избор, за јачините сум одлучен веќе.

Vidi gi podatocite za P(Kw) na -15 ke ti stane jasno zasto barem 50% od tie 600eu se na smetkata na FH.Ајде уште една дилема, помеѓу две Мицу 5тки, што добивам за плус 600е помеѓу:
MSZ SF50VE
MSZ FH50VE
Tи (@Strelec) гледам најскапата ф верзија си ја земал 61к, има најдобар COP, но некако не ми иде математиката да оправдам 105к наспрема 72к за сф серијата.
Има нешто што не гледам или сф е бестбенгфордеденар тука?

Мене ме интересира зошто си го ограничил изборот само на наведените опции, ама тоа си е веќе твоја работа.![]()

Ова треба поштено да искини, ама ај да видиме
Од тие кратките видевца ми се гледа примамливо. А и глумчиштево од Vikings таман го погодиле.Е да, очекувањата се големи ова треба да биде најголемиот хепенинг годинава(освен за @Corvus нејзе небитен и бил...).Ова треба поштено да искини, ама ај да видимеОд тие кратките видевца ми се гледа примамливо. А и глумчиштево од Vikings таман го погодиле.

И рекламата им е нова нова, "оскаровците Леонардо ДиКаприо и Бен Кингсли"Шо се дешаа? Последен пат кога проверив не сме 31 Декември.