Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Епа после војна сите сме генерали нели :) Од кај кур Алегри да знае дека Манџукиќ и замената на Кедира ќе потфрлат.

Никој не е задоволен е од елиминацијава.Посебно не на начинот на кој се деси.И играчиве го кажаа тоа , и Алегри го изјави.
Ама увек треба да се биде реален и да се каже дека сеуште не сме на потребното ниво за да бидеме на самиот врв.Уште колку ни фали за да стигнеме до таму тоа е работа на управата и на стручниот штаб.Ја се надевам дека у иднина ќе ја намалиме разликата и ќе отидеме едно скалило погоре на исто рамниште со останативе.Ама сега за сега тоа е .
Немојте само со тоа муабетите "не сум ја навивач на X\Y па да се задоволувам со добра игра ".Никој не е задоволен.

Јас мислев дека преку ноќта ке ми помине и ќе имам волја да разговарам денес и да анализирам. Арно ама сум се излажал, уште ми се пред мене минутите 90:00 1-2 резултат ,1 минута екстра тајм и чувството дека одиме понатаму и се е спремно за големо славје.... никако да ми се тргне сликата од главата .... сега само низа од победи со 3+ разлика ќе направат да подзаборавам на трагедијава шо ни се деси....

Јас со трезвен ум денес ова го велам сакате смејте се сакате не. Алаба и останати се преценети играчи само дека играт во Баерн. Вчера дандалот му го зедовме 70 минути, не не победија дека се поквалитетни туку дека се повлековме, се друго е џабе папата на гла да се намести џабе. Во 105, 115 минута ко ги прицнавме пак не знаеја кај терат и не не беше тактика на Пеп па ни дале +2 гола, Коман и Тиаго му беа единствените замени немаше кој друг да го клај од неговите. Сакам Барса да му падни онака да ги истреси машки, кога Мората изгледаше како Меси и ги прицнаја како бдали тогаш Меси- Нејмар - Суарез свеста ќе му ја земат. За мене падна завесата Баерн не е клуб моментално од рангот на Барселона пособено не без Робен, без него се изгубени и се уште еден многу добар тим а не тим од ранг на Барселона

Не знам за вас, ама јас сум луѓе киселина, пелин ми е душава... вие сте пишале некој збор, мене уста не ми се отвара и не отварам. Само ќе кажам моментот кога излезе Кедира, во мене се појави чувство како аурата на цела екипа излегува со него.... :(:(:(

Не знам за вас, ама јас сум луѓе киселина, пелин ми е душава... вие сте пишале некој збор, мене уста не ми се отвара и не отварам. Само ќе кажам моментот кога излезе Кедира, во мене се појави чувство како аурата на цела екипа излегува со него.... :(:(:(
Џабе е бе друже кога место него влага Стураро, дечкото игра фудбал 20 години, една топка не може да смири, имаше една топка од Алекс Сандро, прилично лесна, типот ја зема со колено ја смири, буквално се одби од него 20 метра отиде у страна :pos: Па да не зборам за шансата што го утна голот од 1 метро...

Переира беше уплашен како пред колење, толку без душа играше, абе една нога не пушти да земе топка или да направи старт.

Хернанес не направи грешка реално, ама не ни направи ништо посебно, толку му е квалитетот.

Едноставно фали класа играч од средина, Кедира според мене не е топ играч, ама сепак е ненормално стабилен играч, а можеме да замислиме колку би биле добри кога би земале уште еден топ играч на таа позиција, подобар и од Кедира.

Можеби е клише вака после изгубена утакмица да се бараат засилувања, ама тој ми е мене впечатокот, дека со еден или два поквалитетни играчи, лесно можеше да се помине Баерн во ваков натпревар како тој вчера.

Јас пак Стурато го опнав на инстаграм:facepalm:

Незнам шо е поголем страм, да го чувам или да го тргнам ама да ме заприметат.

@MiaSanMia Абе педер од тука ми земаш постој тука пиши :D неможам да ти пишам приватна порака пиши ми бар ти ебате :)

Ќе ми пратиш куршум по ПП ? :duel:
Срце и слика од мене гол :D Абре да ти кажам нешто ебате :D[DOUBLEPOST=1458263837][/DOUBLEPOST]Патем никој не спомна колку одлично изигра Хернанес вчера (y)[DOUBLEPOST=1458264011][/DOUBLEPOST]И ајде не го тупете со стураро дечкото е топ DM има огромен потенцијал за разбивач и заборавате дека има само 23 години, па тоа за средишен играч е ништо бе.

И да Кедира бил и е класа играчиште неможиш да не осетиш негово отсуство.

Последно уредено:
Komentar sto go sretnav po fbvo, verojatno najrealen dosega (y)
Osven toa za sudiite, pederski mi e da se zalime na takov nacin, ednostavno se desavaat greski i toa e toa.
586d3a8334cca8da76556290836d104a.jpg

Среќен роденден Симо :pipi:

10628254_1344922425534983_8990843580387944966_n.jpg

Еве го и ЦАРО Алегри :icon_lol:
11885226_10154170085138714_7550849442083811727_n.jpg

Paulo Dybala is unlikely to face Torino on Sunday, as the Juventus forward trained alone again today.

The 22-year-old missed the midweek defeat to Bayern Munich, and was unable to train with the rest of the team yesterday.

There were conflicting reports this morning about whether he would be available for the Derby della Mole, but the Bianconeri’s training report suggest it’s unlikely.

“Having missed Juve’s midweek meeting in Munich through injury, Paulo Dybala did not train with the rest of the group as the Argentine continues to work towards a return to full fitness in time for the Bianconeri’s hectic end of season run-in,” a statement on the Old Lady’s official website read.

Dybala’s absence is a blow for Juve, and he’s provided 14 goals and eight assists in Serie A so far this season.

Ајде Торино ќе се преживее, па нека одмара за време на паузава.

За мечот со Баерн другари things happen ако сега цело време се мисли на тоа никогаш нема да има напредок, но од вакви ситауации кога завршуваш како губитник добро е барем да научиш за во иднина, да не бидеш тотален лузер, Животот продолжува со нови прилики.

И Стураро играл повреден

Stefano Sturaro’s agent says the Juventus midfielder “was not in top physical condition against Bayern Munich”.

The midfielder replaced Sami Khedira with the Bianconeri 2-0 up in the Champions League tie, but attracted criticism for his performance, completing just seven passes and missing a good chance in extra-time.

“Stefano suffered a broken toenail in the [Coppa Italia] match with Inter,” Carlo Volpi explained to Radio Crc.

“He wasn’t in top physical condition against Bayern. He had difficulty even wearing boots, it went beyond the physical problem.”

The Old Lady went out 6-4 on aggregate after extra-time, and Volpi believes that will fire them up for the Scudetto race.

“The Bianconeri are very angry after the Champions League elimination, they were the same on Thursday morning as they were that evening.

“If a team totally dominates you and deserves to win it’s a different matter, losing like that causes anger.

“The litmus test is the Torino game, they can’t take any games for granted or look at the fixture list.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom