A
apidrone
Гостин
Повреден е тој при раѓање, имал компликации.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- Сандро има квалитет ама некако преспоро се адаптира.
.
Не е лош, капак и конкуренција му е Евра. Али кога веќе го споредваат со Карлос има премалку изиграно.За се се сложувам со тебе, освен за овој дел... Сандро изигра одлично сега за сега, ова му е прва сезона овде и супер се адаптира на средината. Верувам дека од следната сезона (ако се точни шпекулациите дека Евра ќе си оди) ќе почне слободно да си гази. Од мене има преодна оценка за оваа година, од следната очекувам да го видиме во полн сјај што фудбалски квалитети поседува
Не е лош, капак и конкуренција му е Евра. Али кога веќе го споредваат со Карлос има премалку изиграно.
Дали е премногу трпелив или Евра премногу голем авторитет незнам ама ... ако збораме за топ бек очекував да го клава Алегри во дилема со кој да игра.
Моментално ако имаме дерби изборот кој ќе игра е јасен.
Ругани и јас го величев летово иако е многу млад досега не ми оставено она салам позитивен впечаток во најдобра варијанта ме потсеќа на Бонучи од првата сезона во Јуве...Алегри изјави дека утре ќе почне со три дефанзивци... Џорџо сеуште не е оздравен, па така го очекуваме Ругани да почне![]()
Да бидеме реални, Алегри многу малку имаше удел во поразов.Бидејќи е Италијанец? Да бидеме реални, Стураро знае да блесне знае и да усере, ама ај да е тој само. За кој кур се повлекуваш пред 80 мин?