Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ова Филе едно време пробуваше да го протне, со камерите близу теренот и ХД резолуцијата 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не е до хд резолуцијата. Пл натпревари се во целост најдобро и најквалитетно пренесувани. Со се графички приказни, последни натпревари меѓу тимови , позиција на табела, на полувреме и на крај убава резиме на што се случувало во тек на натпревар и милина ти е да гледаш. Маркетиншки се за неколку нивоа над сите. Тоа е и најголемата причина зашто ја сметаат за најквалитетна Лига. И да е срање натпрварот нема толку да се примети ради квалитетниот пренос. А квалитетот дека е доста опаднат во последниве 2-3 сезони се гледа и покрај тоа. Ама си има публика, квалитетот на преносите е одличен и па е најгледана.све, све ќе прифатам како аргумент за ПЛ дека не е најсјајна ама дека резолуцијата делувала и преносот во HDза маркетингот ама ич никој не им е крив на челниците на ФИГЦ и Лига и на Третиот Рајх што не знаат да разработат стратегија, поготово во денешниов свет каде што како што гледаме дека ако знаеш како и гомно можеш да му продадеш на народов.
Абе сите вакви офсајд ситуации се милисекунди ако глеаш така.Во оваа дури требаше и полесно да му биде на линискиот судија пошто Ноер ја заеба,а напред имаше само два играча(Мората и Кимих),а не брдо нозе.Кога јас од дома сумљав дека е офсајд,a не ја ни видов на повторена,тогаш сигурно линискиот можел и морал подобро да процениДајте им сателити на судиите. Многу тесни ситуации се овие и прашање е на милисекунди. Судиите сепак не се машини.

Класа, нека се здружат со Земан.Пеп ги искина Јувентус после мечот.
https://www.facebook.com/ilrompipallone/videos/1220548814622599/
"La Juventus si lamenta degli arbitri? La Juventus?"
Или у слободен превод, Јувентус се бунат за судиските одлуки? ЈУВЕНТУС?
Дупи си ги.![]()

Тоа болдот ти е точно преведен ама ваден е од контекст.Не кажа Пеп такво нешто,бар не директноПеп ги искина Јувентус после мечот.
https://www.facebook.com/ilrompipallone/videos/1220548814622599/
"La Juventus si lamenta degli arbitri? La Juventus?"
Или у слободен превод, Јувентус се бунат за судиските одлуки? ЈУВЕНТУС?
Дупи си ги.![]()

А овој жив е бе ? Или престана да паламуди по ФБ ? Одамна му неам налетано на тоа философиите негови.Ова Филе едно време пробуваше да го протне, со камерите близу теренот и ХД резолуцијата![]()
ТВ правата си го направија своето.И Манчестер Јунајтед.Тие ја држат лигата на тоа ниво,имаат најмногу фанови,посебно тие лудите азијци што не разбираат ништо од фудбал.
На тие пари срамота да не направиш такви ХД преноси и што ти ја знам.Први почнаа со големите ТВ пакети,нормално дека ќе напредуваат во тој сегмент.Ама додека Манчестер тапка во место,лигата ќе паѓа.
Парите што ги добиваат се како во НБА и Европската кошарка,ама тоа ништо не им гарантира и еве гледаме што се случува со англиските екипи.
Штом англичаните не можат да ги донесат најдобрите играчи во светот,јасно е колку се за нигде.На времето такво нешто беше невозможно да се замисли,со првата помисла дека некоја ПЛ екипа е заинтересирана за играч од останатите лиги,одма се знаеше дека ќе оди.
А сега ги одбиваат како телохранител пред диско поради дрес код.А на играчите од Лестер гледам пред некој ден не им дозволувале да влезат во некое лондонско диско.А на играчите од Тотенхем им дозволиле.Дринквотер имал роденден ама никого не пуштиле.

Круцијален доказ за силината на лигата.

Глупчо ова го кажав онака,не ни помислив за силината на лигата.Интересна случка како да ти кажам.![]()