UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
ок е сеа да сеирите секако ваше право нема лутење ама многу ги напнавте во Јувентус фан клуб како никој немал шанси кај Баерн дома, две сезони од задњи 3 на Алијанц се враќате од негатива, премногу потценувачки влегува Баерн во ЛШ на домашен терен... :)

Цитирај ми некој како напињал во фан клуб Јуве дека никој нема шанси во Минхен? Или сум пропуштил можеби нешто?
Јас закачив вчера мислам беше слика од последните мислам 9 натпревари на Алианц, па со таа закачена слика сигурно не сум мислел дека немаат воопшто никакви шанси.

Стварно претерувате, вие сте тие што ги оспорувате квалитетите на Баерн, види што се дешавало до 70-та минута тука на форумот и после ние 5-6 души шо сме фанови сме лошите.Срамота е такви бламажи ова што се дешавало, се правите како да гледате фудбал, а уствари испаѓа дека немате поима. Крај краева и да загубевме од Јуве ќе загубевме (ланскиот вицешампион), не од Јунајтед, или било кој друг англиски тим кои моментално се срање.

Pep ima plan A, toa e opsto poznat fakt, ako mu go probies, ne ocekuvaj plan B, bar ne efektiven, tuka mecov apla go izgubi Alegri, go pikna u kjose, go izboksira, i takov polumrtov go ostavi da stane da se sozeme i pak da si go forsira sto e najtragicno, planot A, namesto so kloci boksovi kolena da mu vleze da go isfrli nadvor od ring u publika takov mrtov celiot krvav i iskriven u facata ko apolo krid od rusinot koga go jadese ...

Epa ako mu e, ova e klasika Alegri mec, go nema toj final touch sto i te kako e potreben vo LS, lani so barsa gubi, vadi napagac za napagac, a finale e, zasto takva izmena pobogu, kolku sto e dobar strateg tolku e i los, denes od krajnost do krajnost otide i toa gi kostase najmnogu, ima i te kako za sto da zalat juventus, imaa i perfektna sansa na 0-2 so kvadrado, uste eden pokazatel kolku bea ranlivi Baern ali jebiga, nemanjeto muda i kalkulacijata deka Baern tesko deka ke dadat 2 gola u vtoro, a uz put ti Se na edna karta da frlis, odbrana, go kostase eliminacija, i od heroj sega e tragicar. Bukvalno u vtoro poluvreme Juve go izigraa ona sto na Pep najmnogu mu odgovara, fudbalskata karma si go napravi svoeto tuka.

Sekoja cest za Baern u sekoj slucaj, pokazaa sampionski karakter, nema predavanje, mashini bea u vtoro, napagaa u branovi, koga go dadoa prviot gol odma bea u prilika za vtor, ja mislev repeticija dava reziserov, i sekako kapa dole za Vidal, kako doktorski odzema topka na kraj, samo so toj poteg si go isplati transferot od juve u baern, Doktor. Koga ke go dodademe tuka i Koman, igraci na Juve zavrsija golema rabota za Baern vo mecov.

All in All, ne sum zadovolen od Baern, ne gledam popravanje u nivnata igra od nivnite izdanija prethodnive 2 godini so Pep vo LS, seuste nemaat igra dovolna za da se dobie Barsa u 2 meca, pa i Real tuka bi gi dodal iako enigma se golema oni sezonava radi trenerskite smeni. Eventualno do finale da ne naletaat na niv pa tamu Se e mozno, 1 mec e, vaka u 2 ke im bide mnogu tesko so vakva igra u defanziva, pogotovo protiv trio ko ona na barsa.

Не трескај глупости за Левандовски нити пратиш ни ништо на памет збориш....Трескаш глупости скроз.

Дечкото е страва и трепет,го немало денеска абе оди легни си,клучен гол даде за 2-1 ја отвори утакмциата за нас,ти у кој свет живееш да не очекуваше против таа одбрана на Јуве хет трик да напраи?

Малце реалност.

Со Суарез најдобар напаѓач у свет моментално.
Страва и трепет против Херта и Бохум.
Денеска го имало, жими тасе, еден допир со топката имаше, голот.

Кажи ај против кој јак противник се истакнал Левандовски доека игра во Баерн. Ја не се сеќавам.
Најдобар напаѓач у свет после Ибра и Кун. Од што е страв и трепет дури 2 гола поише има од Обамејанг у Бундес лигата.

Џони и Џонтра?
Џонтра и Стек :D[DOUBLEPOST=1458175099][/DOUBLEPOST]Да не му спомнувам име и презиме на стек, зошто ќе ме искара, ко што го искара Кимо :D
хахахаххааххахаха

Кажи ај против кој јак противник се истакнал Левандовски доека игра во Баерн. Ја не се сеќавам.
Најдобар напаѓач у свет после Ибра и Кун. Од што е страв и трепет дури 2 гола поише има од Обамејанг у Бундес лигата.

Одговор на твоето прашање.

А да ти набројувам битни утакмици од кога е у Баерн и давал голови неам намера.Ако си прател стварно ко што делуваш со мислењето ќе знаеше.

Стварно парадоксален ти е муабетов у стил абеее кај беше Лева денес,нигде го немаше,допир нема со топка...???

Онака ФАКИНГ напаѓач е,ГОЛ ДАДЕ денеска,што сакаш и на протест за Уставен да отиде?

Levandovski bil drvo, Pep bil slab trener... sho sve nema da prochitash od experti na kajgana forum.. hahahaahha pa daj tebe da te staime trener na Bayern da bidesh ako ne Dzoni Vajsmiler

Џони и Џонтра?

Неможи чоек што смета дека Нагатомо е добар бек да се смета за нормален..та тој та онај Дарко Уфо заебегани до коска се...:D..kaj se резилам јас да разговарам со Џонтрата кога ќе ме убедува нешто што и самиот не верува..

Премногу селективно тука ги гледате работите..секогаш кога се оспорува некој играч или тренер се зема во предвид баш тој натпревар што сте го гледале односно натпреварот што е во центарот на вниманието и тогаш сите најдуваат да мудруваат и да објаснуваат кој е што е..

А тоа што 30 и кусуро утакмици никаде ги нема да искоментираат и да пофалат некого тоа е друга работа..

:facepalm::facepalm::facepalm:
Ти реков и на ФБ, иди акни го модемот од ѕид, искочи надвор, рокни една пљуга, избаци огромен балгам од твоето мизерно тело и врати се дома, пушти нет од мобилен и само читај ја темава, НЕ ПИШУВАЈ, секако се додека не се смириш и не си ги средиш мислите, ако воопшто ги имаш.

Одговор на твоето прашање.

А да ти набројувам битни утакмици од кога е у Баерн и давал голови неам намера.Ако си прател стварно ко што делуваш со мислењето ќе знаеше.

Стварно парадоксален ти е муабетов у стил абеее кај беше Лева денес,нигде го немаше,допир нема со топка...???

Онака ФАКИНГ напаѓач е,ГОЛ ДАДЕ денеска,што сакаш и на протест за Уставен да отиде?
И тоа е доволно за најдобар напаѓач у свет моментално? 70 минути со топка да не се состави покрај 35 годишен дефанзивец?

Он ко најдобар шпиц у свет треба да двои, него нигде го нема против јак противник. Еве ај кажи ми од кога е у Баерн на која утакмица против јак противник ко Јуве, Барса и сл ги искинал и решил утакмица.
На страна Порто, Шалке, Шахјтор и остала боранија.
Лани Баерн беше излупан од Барса, Левандовски не се виде, сезонава еве налетаа на јак противник и пак не се виде и покрај голот.

Глеј малце како двојат Ибра, Кун, Суарез и дои после пак кажи ми дека Левандовски е најјак шпиц у свет.[DOUBLEPOST=1458175865][/DOUBLEPOST]мх, Џони нашол да кажува, истиот тој експерт што тврди дека СЕЛТА ВИГО има генијалци у тим а РЕАЛ МАДРИД нема. :pos:
И за да ги тепаш Реал и Барса треба да го употребиш рецептот на БЕТИС и МАЛАГА. :vozbud:

Сега ги видов хајлатсите...

Лелелелеле шо промаши Квардадо за 0-3..цц...јао каква утакмица сум пропуштил да си ебам глата дрвена..колку изедначен натпревар кој го решија нијанси..секоја чест за двете екипи,борбени и упорни до крај но на крајот една екипа мораше да помини понатаму...

Квардадо човече неможам да верувам дека она го промаши еј

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom