UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се веруе.....екипата што играше подобар фудбал изгуби.

Штета голема. После овој пораз Баерн може да иде до крај. Другиве екипи играат тапа фудбал не би знаеле да ги запрат. 95% од екипиве што останаа не знаат да се бранат...едино Атлетико демек колку толку..(key word: демек)

Е сеа ќе видите колку ќе бидат тапа утакмициве во 1/4 финалево без екипи што знаат да се бранат паметно.

Абе овој Коман најомразен играч ми стана, се да му ебам :D
Барса да ви падне, Суарез да те гризне пичка ли ти материна :D
За Франција навивам, ама за репрезентација да не те земат крвта твоја :icon_mrgr:
Да те вратат во Јуве и наредно во Фросиноне да те позјмат :icon_mrgr:

Добро е, дакте го Баерн сега! :D Пошто Јуве ако ни паднеше пак ќе не исплескаше.

Ја уште лани имам пишано на форумов дека Левандовски е преценет шпиц и не е ни у топ 5 напаѓачи моментално.
Не реков дека утакмицава докажува за тактичката неспособност на Пеп а и за Барзаљи што се смеевте цел форум, еве ви го на дело денеска, колку е најјак со 35 години.

Тоа што се излетувам и трескам пред време имаш друго за цитирање, за ова си стојам на кажаното.

кој тоа НИЕ се смеевме? :D
Освен Суарез не гледам никој да е подобар од Левандовски. Докажа и денес што е гол играч.
Тоа сакав да пишам и јас. Кој е овој Стураро бе? Едино ако Кедира не е доволно спремен за 90 минути.

Пеп не е тренериште, никад не бил, шо се правиш ти сеа политички коректен? :sakasuste:

Имал план Б денеска, жими ашимов, да ја избацеше црепон навреме ќе идеше со планот Б дома.

Пеп нема план Б, но е во топ 3 тренери моментално заедно со Алегри и Симеоне

Не Сјувентус или Мјувентус, Умрентус испадна работава.... :D

Неми е јасно кој го делегираше судискиот тим за оваа утакмица

Cuvstvoto koga se sobiraat hejteri da mrcat za Pep a toj im vraka so Koman i Thiago i sevkupniot rezultat

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Tагирајте ме сега бе ало, нешто ве нема, ебате буцкалата
Доста и ти бе, после толку пување тука 2 месеци, ти се замрзна гомното вечерва. Ве извади среќата денеска, ама се надевам дека конечно ќе се научите малку да го почитувате противникот. И коментрате за ПСЖ преги беа смешни, немале никаков напредок.

Добро бе како може како интераш за јуве да навиваш?
Абе против грчка да играат,контра ќе бидам

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Така тргна бе, ја сум за сеир овде. :D
Дворски шут изигравам да земат 100 Албанци да ме ишутираат да даде господ, ебате копилето што не знае да преќути. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom