Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти стварно да не мислиш дека гол во гости се рачуна како два?![]()
Ја уште лани имам пишано на форумов дека Левандовски е преценет шпиц и не е ни у топ 5 напаѓачи моментално.
Не реков дека утакмицава докажува за тактичката неспособност на Пеп а и за Барзаљи што се смеевте цел форум, еве ви го на дело денеска, колку е најјак со 35 години.
Тоа што се излетувам и трескам пред време имаш друго за цитирање, за ова си стојам на кажаното.
Тоа сакав да пишам и јас. Кој е овој Стураро бе? Едино ако Кедира не е доволно спремен за 90 минути.
Пеп не е тренериште, никад не бил, шо се правиш ти сеа политички коректен?
Имал план Б денеска, жими ашимов, да ја избацеше црепон навреме ќе идеше со планот Б дома.
Се збуни чавотоТи стварно да не мислиш дека гол во гости се рачуна како два?![]()
Доста и ти бе, после толку пување тука 2 месеци, ти се замрзна гомното вечерва. Ве извади среќата денеска, ама се надевам дека конечно ќе се научите малку да го почитувате противникот. И коментрате за ПСЖ преги беа смешни, немале никаков напредок.Tагирајте ме сега бе ало, нешто ве нема, ебате буцкалата
Така тргна бе, ја сум за сеир овде.Добро бе како може како интераш за јуве да навиваш?
Абе против грчка да играат,контра ќе бидам
Sent from my SM-G920F using Tapatalk