UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Екипа шо 4 саата неможе да постигне гол ќе игра четврт финале... ти ебам фудбалот ти ебам екипите.

Не изигра ништо посебно ПСВ. ГОлманчево им се изнабрани

Го утепаа Облак со пеналите, и на крај сами се заебаа....

И зaштo гo стaви негo вo игрa? Глуп.

Ете зошто Чоло е Чоло. Во вистинскиот момент ја подгреа публиката и згреши нигерот.

Кај нема капацитет Атлетико за освојување, барем со Баерн да се паднат да ми се исполни желбата.:love:

Поразов иде на душа на голманов од ПСВ. Две топке ги имаше на рука, ама шо дека. Рукене ко јуфке му беа, ни стегнати ни ништо. Низ него пројдоја.

Атомска бар беше атмосферата на трибините, Атлетико има страшна публика.За разлика од театарот кој го гледавме минатиот вторник во Мадирд, сега вриеше во кошница.Исто и на чупиња се нагледовме.Оваа сезона од утакмиците што сум ги гледал на Атлетико, прв пат да се мизерни.Не знам дали ваква 0 од игра имале и на други натпревари оваа сезона.

Кај нема капацитет Атлетико за освојување, барем со Баерн да се паднат да ми се исполни желбата.:love:

Зошто посебна желба имаш за со Баерн?

Па нема да биде лошо да играат. Да видиме нешто поразлично, таман и за обичните смртници како фановите на Интер, Милан, Јунајтед и Челзи ќе им биде интересно ако ништо друго. :icon_lol:

Полоши голмани за пенали немам видено, не знаат да ја избијат убаво топката. Оној па Зут цело време само десно рипаше.
Баш штета за ПСВ, што убаво ќе беше да ги елиминираат на нивни копачки начин.
Брума играчиште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom