G
Goldie
Гостин
А кај прочитавте дека почнале да влегуваат во дворови многу ме интересира ? Може само се исплашила од голема група мигранти така да нема потреба да се преувеличува беспотребно.
прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.Има илјадници бездомници низ државава, шо не ги прибереш по дома, о ти голем хуманисту?
Не знам, кажи ми.прво, никој не рече да ги прибере дома. само дека нема причина да паѓа у несвест како да видела духови. второ, што знаеш ти за мене и што сум направил за бездоминиците кај нас, и како сум реагирал кога некој од нив дошол на моја врата.
дали реков дека бабата требало да ги викне овие што и прошле од дворот да живеат со нејзе?Не знам, кажи ми.
Дома ги прибра, со тебе живеат?
Нема радикално да сменат, ама сигурно периодов ќе има промени.Хаха... „засега не е така“. Како демек, еве кај и да е наскоро ќе го сменат ставот.![]()
Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.дали реков дека бабата требало да ги викне овие што и прошле од дворот да живеат со нејзе?
nema nitu eden прибрано дома кај него, само се потресува на форумов, инаку за смрта на тое што умреле по пат за да ја преминат границата се виновни оние кои ги натерале патот, а не локалното население, ама толку има фаќат црпките..Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?
Бабата е наша, затоа плука по неа, а овие што идат навака се негови.Остај ја сеа бабата, она кажуа дека не сака да и ја окупираат старата куќа и да и ги пустошат посевите, она посекако е расист, нацист и остало.
Де кажи колку премрзнати бездомници од државава прибра зимава ти дома, ги нахрани, се заангажира за нив?
Ке дојде време и нив кога ке почнат да ги учат да летаат.LGBTUFOQW абе каци ти ?Љубим ти лептир машниче
![]()
OStrelija ? i ja sum from there .Не обраќај му се, о каур недостоен. Инкомпрехенсибилен е за нас. Он е Магус, Конџурер на еден анноуабл вокабулар. Не го ставај појзонот на земска пркос под една ваква инкандесенција. Ја така се заебав и го осетив неговиот фајр и бримстоун. Не оди и ти по тој роуд.
Пробај па јави какво решение ќе најдеш... Иако нема некоја голема дилема дека во таа ситуација секако ќе добиеш кожа....ако дојдат (не 1000, туку толку колку што можеле да и влезат)... ќе се пробам да се ставам во нивна кожа и да најдам решение за ситуацијата за добро на сите. што трескате глупости стварно не ми е јасно.