The Walking Dead

Понеделник и петок нај-денови, штета некој седнал и смислил дека секоја сезона мора да заврши

Керол и Меги...добро се снајдоа со целата ситуација.Браво девојки.

Епизодава како загатка,we are all Negan,па потоа I'm Negan и си доби куршум шитхед-от. Не е решено сеуште јас милам..ќе има нешто,ќе има.

Јака епизода, партали се направија.

Јас мислам допрва ќе се појави тој Неган, со некоја си група негова. И мислам кога најмалку ќе очекуваат ќе ги нападнат во Александрија.

Потврдено е дека Negan се појавува во последната епизода од оваа серија, само во една епизода, со можност да биде регуларен лик од наредната сезона. Со можност.

Ако сакаа да играат мистерии со Неган, не требаше да кажуваат кога ќе се појави и кој ќе го глуми :D
Одлична епизода, Меги и Керол :cuc:

Али таа црвената као наеба еј... можеби едно од најизмачувачките умирања.

Една од најдобрите „филер“ епизоди во серијата.

Мајсторски го направија дуелот Керол в.с црвенокосата. Всушност целата беше да се прикаже дека црвенокоската=Керол, почнале како истите слаби личности пред апокалипста за полека ситуацијата и тешкотиите да ги промент целосно. Керлол маестрално пак си ја одигра улогата на наивна жртва.

Само крајот на епизодата како да дава насока дека глумата на Керол и не е до толку глума, после ситуацијата со Морган како да се преиспитува по малце дали е тргната по правиот пат, и баш тоа преиспитување и сомнеж мислам дека ќе и бидат смртна пресуда во последната епизода од сезоната.

Иначе нека прават што сакаат, само Меги мора да остане до крај на серијата, со другите ликови нека прават што сакаат (добро и Рик да остане до крај)

Една од најдобрите „филер“ епизоди во серијата.

Мајсторски го направија дуелот Керол в.с црвенокосата. Всушност целата беше да се прикаже дека црвенокоската=Керол, почнале како истите слаби личности пред апокалипста за полека ситуацијата и тешкотиите да ги промент целосно. Керлол маестрално пак си ја одигра улогата на наивна жртва.

Само крајот на епизодата како да дава насока дека глумата на Керол и не е до толку глума, после ситуацијата со Морган како да се преиспитува по малце дали е тргната по правиот пат, и баш тоа преиспитување и сомнеж мислам дека ќе и бидат смртна пресуда во последната епизода од сезоната.

Иначе нека прават што сакаат, само Меги мора да остане до крај на серијата, со другите ликови нека прават што сакаат (добро и Рик да остане до крај)
Потпуно се слагам со она дека the redhead = Керол, али мислам дека нерешителноста на Керол околу тоа дали ја убие оваа црвенокосава се сведуваше на тоа дека не сакаше да се убие "себеси", токму ради тоа што беа скоро идентични.
Психолошкиот дел у епизодава беше одличен, и искрено некогаш боље ми се вакви епизоди, него full hack and slash.

Исто и таа црнокосата, беше иста како Меги, they basically killed themselves.

Alicia Witt

006-women-alicia-witt-stuff-naked-www.huy.com.ua.jpg

Thank me later, од коа ќе...

Потпуно се слагам со она дека the redhead = Керол, али мислам дека нерешителноста на Керол околу тоа дали ја убие оваа црвенокосава се сведуваше на тоа дека не сакаше да се убие "себеси", токму ради тоа што беа скоро идентични.
Психолошкиот дел у епизодава беше одличен, и искрено некогаш боље ми се вакви епизоди, него full hack and slash.

Исто и таа црнокосата, беше иста како Меги, they basically killed themselves.

Во црвенокосата Керол се виде себеси при целосна трансформација и тотално исклучување на чувствата, и тоа ја исплаши многу, таа средба ќе биде клучна за промената не нејзиниот карактер.

Taka so prviot od grupata na Negan koa se pojavi, bandata so motorite.
Si rekov auu interesen lik, ima harizma. Izede bazuka u faca.
I sea ovaa crvenata ama mi legna, super lik, i znaev deka ke ja skinat im eam :@

Dobroa epizoda, celata psihicka igra na Carol vrz crvenava, prvo koga pocna da se zadushuva pa so bebeto na Megi, mnogu dobro, Carol za mene e edna od najsilnite karakterni likovi vo serijava, i da vi kazam mozea na Megi da i dadat bolja licnost da ja opsti namesto Glen, Rick na primer :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom