FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ej sea go pretera i ti, vo nitu eden segment Welbeck ne e podobar od Martial a Rooney bese u odlicna forma pred da se povredi. Kaj nas problemot e sto topkata retko i stiga do napagacite.
Мислев во моментов, тоа сакав да го кажам. Секако не мислам дека е подобар од Руни и се' што Руни има направено за Јунајтед или пак дека Марсиал не може да биде подобар напаѓач од Велбек. Секако, мое мислење е тоа, дека во моментов Велбек би пружил многу повеќе од тоа што го пружаат Руни (иако ете е повреден он али и кога играше беше дупка, последниов период од кариерата) и Марсијал кој сеуште е млад, неискусен и нов во оваа лига.

Време е нов шампион да има фа купот. :icon_mrgr:

Се затепале меѓу себе пред Емирати :pos:

Си ги изгледа видеата од тие вашите бедотии од фанови вчера.

Заборавив, ти Челзи ги пратиш само на резултати колку да не биде џабе аватарот што го носиш, се друго што читаш и гледаш е поврзано со Арсенал, признај бар јавно за кој тим навиваш, никој нема да ти замери.

Гарант има и таму некој Венгер лаврс па се имат в гуша фатено.:D

Си ги изгледа видеата од тие вашите бедотии од фанови вчера.

Заборавив, ти Челзи ги пратиш само на резултати колку да не биде џабе аватарот што го носиш, се друго што читаш и гледаш е поврзано со Арсенал, признај бар јавно за кој тим навиваш, никој нема да ти замери.

Aj ne plachi ko dunda nekoja, kao sho go praat site navivachi na arsenal voedno.

нема победни фанови .... шампиони до 1 јануар, про & анти Венгер кампови до мај

Не, шо има врска Роналдињо со Коста ? Си имаш тема за "интересни" и смешни слики.
Иначе за респект во право си, да ти шлука цел стадион на најлутиот ривал не е мала работа, стварно за голем играч се работи. :)
Онака ја најдов сликава и ми текна да ја постирам за сите симпатизери на Коста.

Темата е врв, ја пресликва ова смешна сезона.
Се испотепавме овде кој од кој е помизерен, општа туча :ROFLMAO:
А Лестер и Тотенхем си мелат.

Кој курац ФА куп. Венгер се фокусира на топ 4 и купување нови таленти ундер 14 од Нигерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom