HearthStone

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
И, што мислите засега?

Мене ми се свиѓа идејата за C`Thun. Ќе има уште 14 карти кои ќе го јачаат, освен овие две што ги покажаа веќе. Лесно ќе може да се направи со 10+ напад со што ќе има огромен импакт кога ќе се изигра. Овие измениве на веќе постоечките карти не ми се свиѓаат, можеле нешто ново да смислат.
Малце разочараа со тоа што излага за скоро два месеци, а не побрзо. Јас очекував да излезе после Winter Champioship што завршува на крај на месецов. Плус Бен пред некое време знам имаше видео дека планот им бил да објавуваат нов контент блиску до рилис дејт.
Нерфовите ќе ги објават неколку денови пред да излезе експанзијата заедно со новиот формат. Од понеделник ќе добиеме 18 deck slots.

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Corrupted Healbot како и Doomsayer не верувам некој да ги игра.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Овие измениве на веќе постоечките карти не ми се свиѓаат, можеле нешто ново да смислат.
Не ги мењаат постоечките карти, картите ќе си останат. Овие се нови карти кои на некој начин се базирани врз старите.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.164
Поени од реакции
6.044
Corrupted Healbot како и Doomsayer не верувам некој да ги игра.
Новиот Doomsayer е ептен сумњива карта и стварно не верувам дека ќе биде игрива во констрактед. За разлика од неа, Corrupted Healbot може да најде место во некои Прист декови.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Не ги мењаат постоечките карти, картите ќе си останат. Овие се нови карти кои на некој начин се базирани врз старите.
Знам. Сакав да кажам дека не ми се свиѓа што така од постоечки карти правеле нови. Седнале да смислуваат нови карти и рекле ај ќе му ги дуплираме бројките на Loot Hoarder и готово, што ќе се мачиме :D

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
у било кој контрол дек, може да се игра хилботот, за 5 мана 6-6 минион е сасвим ок

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Ќе има други леџендери или само овој ќе биде?

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
За да има синергија со mech-ови тогаш ќе мора многу нови да има, зошто ќе ги снема тие од GvG.
и да нема, пак за 5 е одлична карта за у контрол дек.

Kajgana Shop

На врв Bottom