HearthStone

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Shadowform влијае само на hero power, а не и на карти кои лечат. Така да ќе мора комбо со Auchenai Soulpriest.
Епа затоа пишав ``или`` зашто не бев сигурен што на што влијае.

Ме интересира дали ке може картиве да се крафтаат,зошто имам преку 8000 даст?
И еве ви уште една нова карта
Giant-Sandworm.png

п.с. И да,заборавив да ви кажам дека новиве карти кои се поврзани со C'Thun или вкупно 16 карти нема да бидат вклучени во арена.

Ме интересира дали ке може картиве да се крафтаат,зошто имам преку 8000 даст?
И еве ви уште една нова карта
Giant-Sandworm.png

п.с. И да,заборавив да ви кажам дека новиве карти кои се поврзани со C'Thun или вкупно 16 карти нема да бидат вклучени во арена.
Ќе може да се крафтаат, нормално.

Абе секако Secret Paladin тешко дека би бил игран во Стандард, секако општо Паладин е доста ослабен без Наксрамас и ГвГ. Ама интересна е картава, ми се свиѓа :D

Јесте да, ама затоа коа ќе решам да играм Вајлд, ќе ми се појави некој Secret Paladin и ќе ми расипе расположение :D

Што е финтава со овие декови што ги даваат кога идеш њу дек?Демек јаки се нешто?:D

рецепти за дек - да не се мучиш фром д скреч да праиш дек

Вчера и денес објавија уште три нови карти, поврзани со C'Thun. Оваа е од вчера:
1.png
Во четврти круг тешко дека веќе ќе има 10+ напад, ама сепак е доста добра карта. И без ефектот е како Јети, а има потенцијал за многу повеќе. Денес уште овие две карти:
2.png
Вориор губи Shieldmaiden, ама за еден мана повеќе добива 6/6 наместо 5/5 и место 5, 10 армор. Во контрол декови со C'Thun, сигурно ќе се игра. Неутралнава е ок.

Со новиве карти премногу ја усложнуваат играва,ич не ми се свиѓаат новиве.

If your C'Thun has more than 3 hp but less than 7 spend all your mana to heal for double the amount of half the health divided by 3 to both players.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
If your C'Thun has more than 3 hp but less than 7 spend all your mana to heal for double the amount of half the health divided by 3 to both players.

што е ова равенка со две непознати? ја хс ке играм или ке рачунам?

Дур да го прочиташ и разбереш ти отиде трнот o_O[DOUBLEPOST=1458318253][/DOUBLEPOST]Само хогери ми се паѓаат да ги ебам o_OHearthstone Screenshot 03-18-16 17.22.57.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom