Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки некој совет, добра фирма за зглобови за голф 4

Колку би чинел стандарден редовен сервис за Голф 6 1.4 80кс?

Реалноста е таа јас така направив и се е како што треба и јас правам на пракса а ти правиш на теорија

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Повели стави го видеото тука и убеди ме.Али твое видео.После јас ќе го закачам моето и да видиме каде има ефект[DOUBLEPOST=1457587240][/DOUBLEPOST]
Vo 90% slucaevi za ova e kriv zategacot na pk kaisot, mnogu glupavo e napraven kaj trojkite i dosta se rasipuva ke naprai lufta i mrda levo desno a so toa kaisot go vlece isto levo desno i dava zvuk ko neso da puka. Moze i da e otiden alternatorot to est sajbnata od alternatorot ako ima dupla izvedba so guma, a moze i motorsajbnata da e poebana ili lezisteto na radilicata (ova e zaebano za popravanje) poso sjbnata nonstop ja tegne samo na ednata strana.[DOUBLEPOST=1457525299][/DOUBLEPOST]
Sve u redu ama ova nema trajnost. Za kratko vreme pak ke pobelat. Najdobro e da se ismirglaat so ne mnogu fina da kazeme 1000ka i da se spricnat so specijalen lak za farovi. Go ima i vo sprej varijanti. Ovaka ke drzat najmalku 5 godini ako e dobar lakot i majstorot.
Предлог за нешто најквалитетно кај нас што моеже да се најде од лакови

Кажете некој електричар низ кисела вода што работи до 4 или низ карпош после 4 :) ме зезаат нешто светлата, не се пуштаат кратките, а со тоа ни долгите. Има некој спој горе во рачките што ги пуштаат. До сега требаше 5-6 пати да ги пуштам-изгасам пред да се упалат, сега однејќе скроз. На работа дојдов држејќи ја повлечена рачката за долги светла, само така имав светло :)

Sent from my Q800 using Tapatalk

Кажете некој електричар низ кисела вода што работи до 4 или низ карпош после 4 :) ме зезаат нешто светлата, не се пуштаат кратките, а со тоа ни долгите. Има некој спој горе во рачките што ги пуштаат. До сега требаше 5-6 пати да ги пуштам-изгасам пред да се упалат, сега однејќе скроз. На работа дојдов држејќи ја повлечена рачката за долги светла, само така имав светло :)

Sent from my Q800 using Tapatalk
Menjaj cel toj del poevtino ti e veruvaj.

Samo na makpetrol stav demek aditiv au bau nalet.
:D тоа јас у Немачка ставам стално од поскапиот дизел оној "чистиот со многу адитиви"
па пак за ништо не го бидува ти очекуваш нашиве попоштени да бидат :pos:

Проблем.. фабричко цеде без мп3, го сменив со кенвуд мп3 и се нагрди цел ентериер..јебига.. има некој чаре? маска? или нешто импровизирано ? идеи ? помош ? НЕ ми е до толку за одозгора или оддоле, но лево и десно има бааги луфта и е ептен грдо.. Молам за помош, совети идеи ...

IMG_20160310_162617.jpg

Проблем.. фабричко цеде без мп3, го сменив со кенвуд мп3 и се нагрди цел ентериер..јебига.. има некој чаре? маска? или нешто импровизирано ? идеи ? помош ? НЕ ми е до толку за одозгора или оддоле, но лево и десно има бааги луфта и е ептен грдо.. Молам за помош, совети идеи ...

IMG_20160310_162617.jpg
Сигурно се продава адаптер пластика за да покрие дупките ... си требал да земеш силвер модел некој или немаше ... како и да е види за таков адаптер, па и да е црн ќе ти го префарбаат во боја на средишната пластика сребрена

Ееее вакво нешто

61380.jpg

Сигурно се продава адаптер пластика за да покрие дупките ... си требал да земеш силвер модел некој или немаше ... како и да е види за таков адаптер, па и да е црн ќе ти го префарбаат во боја на средишната пластика сребрена

Ееее вакво нешто

61380.jpg
Фала ти, одма го најдов на алиекспрес и ибеј, 12 евра најефтино шо го најдов со се шипинг... алтернатива тука некаде да барам ? Каде да се распрашам... да не чекам 3 недели не за друго....

Фала ти, одма го најдов на алиекспрес и ибеј, 12 евра најефтино шо го најдов со се шипинг... алтернатива тука некаде да барам ? Каде да се распрашам... да не чекам 3 недели не за друго....
Дог секјурити или тие таквите за авто опрема, ама рачунај цените ќе бидат доста поскапи

Или во АутоЛидер после јаја паша ама немаат баш многу избори за сите коли само некои одредени.

Здрво на сите!
Дали некој од вас има некакво искуство во смисла на дефекти, резервни делови, потрошувачка на гориво и слично со ауди а4 б6 2002/3 2.5 тди 163 или 180 кс автоматик.

Може некој да ми каже што функција врши замаецот на колата .Јас го знам со тоа име ако знае некој нека каже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom