Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oдговорот зашто Пике нигде не е спомнат го имаш во првиот дел од твојата реченица поточно вториот збор.Набројувате најдобри стопери, а Пике не е нигде спомнат.![]()

Oдговорот зашто Пике нигде не е спомнат го имаш во првиот дел од твојата реченица поточно вториот збор.![]()

Godin momentalno e nesta za site defanzifci, pogotovo za dupevo silva...NIKOJ ne rece deka Barza e podobar od Silva, zatoa sto ne e.
A deka e podobar od Godin e.
Toa sto italijanskata liga e potceneta I sve sto doaga od tamu necinit e vas problem.
Sega sedete I gledajte kako prosecen italijanski trener vi osvojuva liga so prosecen Tim.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Волфсбург е на 7 место да точно ама Волфсбург полека полека почна да си ги реди коцките во првенството.Toa што губат во домашно првенство не значи дека нема да стигнат далеку во лига на европа и Волфзбург е 7 во германско првенство но е во 1/4 финале на лигата на шампиони
Во шо е Барзаљи подобар од Годин ?Барзаљи е подобар од Годин.
Годин никако не е подобар од Силва.
Vo sve.Волфсбург е на 7 место да точно ама Волфсбург полека полека почна да си ги реди коцките во првенството.
Лацио ако ја помини Спарта наредно коло испаѓа милион %.[DOUBLEPOST=1457633228][/DOUBLEPOST]
Во шо е Барзаљи подобар од Годин ?
okVo sve.
Sent from my D2403 using Tapatalk
Во Барса само МСН играат, шо зборуваш.И Маскерано никој не го спомна .
Последен светска класа штопер што играл во Барса беше Пујол. Пике и Маскерано се добро штопери али никако не се светска класа.Во Барса само МСН играат, шо зборуваш.
Му одговорив онака на Џонтра пошто мислам дека идиотско е неговото мислење. Не вреди. Воздушни дуели, игра со нога, стартови, позиционирање, придонес и во напад, стопер подобар од него нема, плус си ги дупи како сака Реал на твитер. Те молам не ми кажувај мене какви биле стоперите на Барселона, Маркез и Пујол во најдобрите години не беа толку добри колку Пике моментално. Човекот не само што знае да се постави, туку и ги има и сите предиспозиции. Боатенг, Годин, Бонучи, Т. Силва, Барѕаљи сите се класа, сите ги почитувам btw.Последен светска класа штопер што играл во Барса беше Пујол. Пике и Маскерано се добро штопери али никако не се светска класа.
Му одговорив онака на Џонтра пошто мислам дека идиотско е неговото мислење. Не вреди. Воздушни дуели, игра со нога, стартови, позиционирање, придонес и во напад, стопер подобар од него нема, плус си ги дупи како сака Реал на твитер. Те молам не ми кажувај мене какви биле стоперите на Барселона, Маркез и Пујол во најдобрите години не беа толку добри колку Пике моментално. Човекот не само што знае да се постави, туку и ги има и сите предиспозиции. Боатенг, Годин, Бонучи, Т. Силва, Барѕаљи сите се класа, сите ги почитувам btw.