UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
NIKOJ ne rece deka Barza e podobar od Silva, zatoa sto ne e.

A deka e podobar od Godin e.

Toa sto italijanskata liga e potceneta I sve sto doaga od tamu necinit e vas problem.

Sega sedete I gledajte kako prosecen italijanski trener vi osvojuva liga so prosecen Tim.

Sent from my D2403 using Tapatalk

NIKOJ ne rece deka Barza e podobar od Silva, zatoa sto ne e.

A deka e podobar od Godin e.

Toa sto italijanskata liga e potceneta I sve sto doaga od tamu necinit e vas problem.

Sega sedete I gledajte kako prosecen italijanski trener vi osvojuva liga so prosecen Tim.

Godin momentalno e nesta za site defanzifci, pogotovo za dupevo silva...

Toa што губат во домашно првенство не значи дека нема да стигнат далеку во лига на европа и Волфзбург е 7 во германско првенство но е во 1/4 финале на лигата на шампиони
Волфсбург е на 7 место да точно ама Волфсбург полека полека почна да си ги реди коцките во првенството.
Лацио ако ја помини Спарта наредно коло испаѓа милион %.[DOUBLEPOST=1457633228][/DOUBLEPOST]
Барзаљи е подобар од Годин.

Годин никако не е подобар од Силва.
Во шо е Барзаљи подобар од Годин ?

И Маскерано никој не го спомна .

Волфсбург е на 7 место да точно ама Волфсбург полека полека почна да си ги реди коцките во првенството.
Лацио ако ја помини Спарта наредно коло испаѓа милион %.[DOUBLEPOST=1457633228][/DOUBLEPOST]
Во шо е Барзаљи подобар од Годин ?
Vo sve.

Ни Блинд никој не го спомнува.

Али сигурен сум дека е само заради тоа што Јунајтед не игра ЛШ сезонава.

Последен светска класа штопер што играл во Барса беше Пујол. Пике и Маскерано се добро штопери али никако не се светска класа.
Му одговорив онака на Џонтра пошто мислам дека идиотско е неговото мислење. Не вреди. Воздушни дуели, игра со нога, стартови, позиционирање, придонес и во напад, стопер подобар од него нема, плус си ги дупи како сака Реал на твитер. Те молам не ми кажувај мене какви биле стоперите на Барселона, Маркез и Пујол во најдобрите години не беа толку добри колку Пике моментално. Човекот не само што знае да се постави, туку и ги има и сите предиспозиции. Боатенг, Годин, Бонучи, Т. Силва, Барѕаљи сите се класа, сите ги почитувам btw.

Му одговорив онака на Џонтра пошто мислам дека идиотско е неговото мислење. Не вреди. Воздушни дуели, игра со нога, стартови, позиционирање, придонес и во напад, стопер подобар од него нема, плус си ги дупи како сака Реал на твитер. Те молам не ми кажувај мене какви биле стоперите на Барселона, Маркез и Пујол во најдобрите години не беа толку добри колку Пике моментално. Човекот не само што знае да се постави, туку и ги има и сите предиспозиции. Боатенг, Годин, Бонучи, Т. Силва, Барѕаљи сите се класа, сите ги почитувам btw.
:lolzz::lolzz:

Ги дупел како сака на Твитер бе и тоа спаѓа во дел од објаснувањето зошто е јак штопер :zver::zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom