Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.035
- Поени од реакции
- 90.665
Никогаш не видов ништо посебно во овој Тиаго Силва. Мајмун направи Коста од него.
Сега миланезите ќе те нападнат :')
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не видов ништо посебно во овој Тиаго Силва. Мајмун направи Коста од него.
Убаво ти вика Џони, Тогаш кремот на фудбалот беа англичаните плус Барса. Беа далеку поатрактивни за публиката и нормално носеа повеќе пари, и тој период овие се избегнуваа во меѓусебните дуели во пораната фаза. Се сеќавам сезона или две по ред играа дури три англиски екипи полуфинале. И тоа беше чудно како не паѓаа меѓусебно една фаза порано. Сега истото го имаме со тројкава Реал/Барса/Баерн. За сумљива, сумљива е работава ама тое.

Грешиш стелту. Дечкото што го ставаа во топ3 лани седна на газ од Меси.Кога ќе ми текне тука Силва го ставаа Топ 3 дефанзивци. Дечкото од светското лани не знае кај е.[DOUBLEPOST=1457555122][/DOUBLEPOST]
Да да, затоа истата 2009-та играа Челзи - Ливерпул, оти ги местеа да не се паднат во четврт![]()
Грешиш стелту. Дечкото што го ставаа во топ3 лани седна на газ од Меси.
А за другово што да ти кажам. Буквалисти врие, ќе се фатиш на еден исклучок ко слеп за стап и ќе се расправаме цела вечер. Па уште ако има и некој провокација како што знаеш селјачки да се испонашаш, ќе нема крај.
Па ти си знаел пејнт што е. Вау!!Боатенг седна од МЕСИ во полн трк, дечково од Бразил го исшалта Диего ФАКИНГ Коста. Ја сфаќаш ли разликата или да вклучам Пејнт?
Нешто као коста е слаб па употребуваш факингБоатенг седна од МЕСИ во полн трк, дечково од Бразил го исшалта Диего ФАКИНГ Коста. Ја сфаќаш ли разликата или да вклучам Пејнт?
Нешто као коста е слаб па употребуваш факинг
Не дека е слаб ама не е топ3. Знаеш, топ3 играчите само во Баерн играат.Нешто као коста е слаб па употребуваш факинг

Па ти си знаел пејнт што е. Вау!!

Заборавив на тоа дека баерн од топ 10 играчи во светот тој поседува 9ипол, дечково е изгубен во свемир и мисли дека е лесно коста да се чува, додека неговиот боатенг вртеше газ пред меси , па кога ке ми текне како подрипнуваше и пред хазард како девојче ластик кога подрипнуваат ...Не дека е слаб ама не е топ3. Знаеш, топ3 играчите само во Баерн играат.![]()

Само мене ми се чини дека ПСЖ имаат премногу потценувачки пристап?
Како на маалски фудбал си се додаваат во опасната зона и покрај тоа што 10 пати им пресекоа такви додавања.
Добар е Челзи засега![]()