Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вес Андерсон, подреден од лош до најлош:

1. сите
Мене ме тролаш или Вес? :confused:

Те ви листа на тие 2ца што сакавте да му ги гледате филмовите. :D
Од најдобар кон најлош ова, да не мислите обратно е. :kuracc:
1. Grand Budapest Hotel
2. Fantastic Mr Fox
3. Moonrise Kingdom
4. Rushmore
5. Royal Tenenbaums
6. Bottle Rocket
7. Darjeeling
8. Steve zissou

A Better Life(2011)

40та минута а филмов ме бутна :( :(:(

Го пуштив Werckmeister harmσniαk т.е. Werckmeister Harmonies од Бела Тар. Тежок филм, не можев повеќе од 20 минути да гледам. Одвреме-навреме им се пробувам на вакви поуметнички филмови, ама не оди.

Го пуштив Werckmeister harmσniαk т.е. Werckmeister Harmonies од Бела Тар. Тежок филм, не можев повеќе од 20 минути да гледам. Одвреме-навреме им се пробувам на вакви поуметнички филмови, ама не оди.
пред да го донесат "чудовиштето"?

Прееска така се присетував кои филмови во „последно" ептен ме воодушевиле. И ми текна на овој од Бела Тар. А го гледав пред 3-4 години некаде, и пак спаѓа во категоријата на последни 5-10 филмови кои ептен ме воодушевиле :D

Прееска така се присетував кои филмови во „последно" ептен ме воодушевиле. И ми текна на овој од Бела Тар. А го гледав пред 3-4 години некаде, и пак спаѓа во категоријата на последни 5-10 филмови кои ептен ме воодушевиле :D

Волкот од волстрит на кое место го ставаш во тие 5-10 филмови кои те воодушевија?:sneaky:

Во 5-10 филмови за кои жалам што сум потрошил 3 часа :D

Абе точно има досадни сцени, малце е развлечен но сепак е класика, за некоја година ќе го учат и студенти по филмска уметност како се прави едно ремек дело :D

Абе точно има досадни сцени, малце е развлечен но сепак е класика, за некоја година ќе го учат и студенти по филмска уметност како се прави едно ремек дело :D

:lolzz:[DOUBLEPOST=1457396072][/DOUBLEPOST]http://www.imdb.com/title/tt0353969/

Одамна го меркав меркав и конечно го изгледав. Маестрален. Зодијак гомна да јади.

Последно уредено:
Ако Волкот е досаден тогаш Спотлајт и Биг Шорт се последниот стадиум на депресија она пред самоубиство. :misticen:
Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.

^
Реков некаде околу вториот саат. Ова сценава со Маргот се случуваше многу порано во филмот. :)

Џимеј стварно си ги испуштил децава. :D
Revenant да ти е досаден, a Волкот да ти летни ко 5 минути. :pos::pos::pos::pos:
Некој има изгледа погрешна дефиниција за забава. :LOL:[DOUBLEPOST=1457443269][/DOUBLEPOST]Туку пред некој ден барав комедија и ајде Sisters со Тина Феј ќе го гледам. Има оцена 6ка на имдб, факинг 6ка :tapp:
А филмот е од лошо полошо, не знам Тинка што се ебава со вакви лајнарии. Се хајпнав за WTF да гго гледам у кино, али ваљда и тој ќе биде лош. :(

Туку пред некој ден барав комедија и ајде Sisters со Тина Феј ќе го гледам. Има оцена 6ка на имдб, факинг 6ка :tapp:
А филмот е од лошо полошо, не знам Тинка што се ебава со вакви лајнарии. Се хајпнав за WTF да гго гледам у кино, али ваљда и тој ќе биде лош. :(
Гледај го Daddy's Home ако не ти е гледан, излезен е на убава снимка и е доста интересен. Не е премногу смешен али има јаки моменти.

Па ти си тој што има погрешна дефиниција за забава ваљда, што има забавно да го глеаш Лео 2:45 како се влече по снег, како се лигави и напиња од петни жили, преживувајќи 16 апокалипси и 2 цунамија.
Од друга страна го имаш Лео мултимилионер, фраер, пички, секс, дрога, рокенрол. :roker:

:D
Ој глеј си го Сашо у Драмски, да ти каже о пичке, дрога, рокенрол. :kuracc:
Гледај го Daddy's Home ако не ти е гледан, излезен е на убава снимка и е доста интересен. Не е премногу смешен али има јаки моменти.
Вил Ферел ми е најантипатичен комичар ако може така да го кажам. Се што сум изгледал со него ми било крш. Така што филм со Ферел? Tnx, I'll pass :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom