Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ајде лапај Интернационале топ напаѓач во името на Матиа Дестро за 12м :D Овај Ливерпул ќе ми го земе суарез најверојатно , останува Ди Мариа да си го доведеме и после тргнуваме по уште еден шпиц !

Член од
21 април 2014
Мислења
72
Поени од реакции
23
Ако некој го сака Јармоленко на продажба е :D[DOUBLEPOST=1457378944][/DOUBLEPOST]Добро му се има десено на некој трансфер за помалку од 24 саата да се случи трансферот?
Прифани за Јармоленко

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Во исчекување на првиот менаџер кој ќе биде заебан од оној на Лестер. :icon_lol:
Јас го земав овој Дини, во онаа другата лига ми гази исто и Муриел. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да мене . Сабајле понудив за Данило и прееска во 4 саат ми ја прифатија видов.
Погрешен пост цитираше :D

Мислев на тоа да дојде играчот за помалце од 24 саата..за прифаќање мање више али доаѓањето е зезнат дел, не си ни знам финансии :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Погрешен пост цитираше :D

Мислев на тоа да дојде играчот за помалце од 24 саата..за прифаќање мање више али доаѓањето е зезнат дел, не си ни знам финансии :D
Јас си ги збирам колку имам до сега потрошено и со наредниве трансфери мање више ќе имам уште 3м во буџет ако ги земам Суарез и Ди марија . Вториов најверојатно ќе го соберам зза Суарез е Ливерпул фаворит .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ханданович је на продају 20м :D

Член од
21 април 2014
Мислења
72
Поени од реакции
23
Победаааааааааааа тооооооо...Уште една победа втора во низа на домашен терен Лестер издвои победа против Милан 2-1 Стрелци(Варди,Абрајтон и Балотели) Варди:Многу сум срекен бидејки постигнав гол се надевам дека ке ги има уште многу. Тренерот на Лестер изјави:Срекен сум за оваа втора моја победа се надевам дека и во лигата ке ги има уште многу добро изиграа Варди и Марез најпосакуваното дуо моментално во Европа.Се гледаме по наредната утакмица.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
НОВИТЕ ЗАСИЛУВАЊА ДОНЕСОА ПОБЕДА НА ЕНФИЛД

newcastle.png
Екипата на Њукасл предводена од Донев вториот подготвителен натпревар го одигра на Енфилд против Ливерпул, каде што победи со резултат 2-3. Новите засилувања се покажаа одлично. Тешеира уште во првото полувреме покажа дека е феноменален играч, постигнувајќи ги првите два гола за клубот. Потоа Ливерпул се врати, но Дрогба ги покажа своите лидерски способности, превзема одговорност кога беше најпотребно и постигна погодок за победа во 80та минута.

Донев даде кратка изјава по натпреварот:
„Презадоволен сум од вечерашниот резултат. Играчите кои ги доведов ја оправдаа мојата доверба и со само еден тренинг покажаа дека можат да бидат од голема корист за клубот. Се надевавме дека ќе имаме уште нови играчи за овој натпревар, но поради некои мали проблеми со документацијата, не успеавме да ги регистрираме на време. Сепак, би требало наскоро да се реализираат уште трансфери, за кои ќе одржиме прес конференција веднаш по нивното официјализирање. Ви благодарам.“

Член од
15 јануари 2015
Мислења
203
Поени од реакции
176
Кој е со интер што го извади гзот у 88 против тим со просек на години 15 :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Шо бе пријателски одма. Состам неам ставено, некојси Кресич ми бранел.:pos::pos::pos::pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Во украинсково дерби јака утакмица....и нек си ибе матер Шахтјор 4 прекини 3 гола...а бе ајдеееее...

Иначе забавна утакмица..ко за меч против некој од прва лига :D

Kajgana Shop

На врв Bottom