Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драа,
Скопје ли е, Бостон ли е...
12802784_10205810460326260_214116129803923696_n.jpg

Државата остварува, што оствари ти денес?
:icon_mrgr:

Ма,да ви се плукнам во таа мрза што постои!!!
Ларви ќе ви шетаат низ куќа нема да мрдните...
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Последно уредено:
Многу сум разочаран што Жорж Перек, човекот на кого што е посветен гугл дудлот денеска не е човекот што го има измислено перекот :(

сеа од мака че го изакам и со лева и десна на некој порнич и после че играм фудбал нека си еби мајката, че му искинам на некој коленицата! :mad:

Последно уредено од модератор:
Во неделата му пееја 3 години на дедо ми. Имам едно прво братучетче помало од мене, 21 година има, ама ептен е големо, онака џин, шо се однесува на дебелината. Па така често се зафркаваме еден со друг, и си маваме калапчиња без лутење.
И на гробишта ги имаш оние стандард црн хумор-шеги, додека се чека попот да дојди да заврши работа.
Ми вели-Глеј ја надгробнана плоча (покажува накај некој рандом стар лик тука во близина). Оти онака го нацртале човекон, како букар со огромна глава? (прашува)
-Не се секирај (му велам). Тебе и онака нема да те собери да те нацртаат на една надгробна плоча.....

По некое време улетува од нигде никаде-Абе за колку време се распаѓа еден чоечки труп?
Оти имавме еден пријател гробар, ни објаснуваше еднаш дека то зависело од земјата, од местоположбата, од влагата (и реди таму надворешни влијанија и ефекти). Плус вика, ни кажа дека некогаш ко го отвориле еден ковчег после три години, трупов ептен малку бил распаднат.
-За тебе прашуваш му велам? За таква снага ко твојата 10 години се малку. Има да ги прејадиш црвите и сите подземни створој, гозба на векот :D

По некое време укапиравме дека присутните ни ги слушале муабетите. Свртени накај нас со „шо му е на децава" лик, ни маваат некоја фројдовска психоанализа. Сета среќа дојде по една минута попов и ја прекина целава ситуација.

Последно уредено:
D... tie ne slavea,tie se borea za da ti utre obleces visoki stikli i
crni corapi i lokas negde Daniels i ocekuvas Svarovski i slusas turbo-folk.
Picture 2610.jpg Picture 2612.jpg Picture 2613.jpg Picture 2614.jpg
D... tie i zaginaa vo taa borba za Makedonija,a bea tolku mladi i tolku ubavi.

И не ну стфарно јасни жене, Драа
И ти си у њима ваљда

Увек га слаиф осми март, на седми, на шести, девети, викенд ли е, тура ли е, екскурзијашка : D
Али строго на осми не, састанци тк од работ, букети
Јао жене, сфи мамефци бабефци и стринефци, тој су тија осмомартофско јако здружение на вешти жени.

За мене од увек е бија и ке биде, осми март празник за моју маму
Хепи Осми март мамо
Тк у честитку ти пишуеше среќан осми мамо, ск е само разлика у хепи,знаеш нели

Сеќам се за едно осми март, пред мноо године, фторо трето тамо
Купување на учителку НА големо цфеќе, ссфе тој саксију такфу голему. Расно јако цфеќе
Ке га биде
Ваљда још ву живи колко беше големо тк : D

: D

И ете баш затоа нема на никоја да и го честитам 8 Март,
Ахххх...ја сакам оваа демократија

Тој и пишит, таа имат дечко а преку лажни профили се допишвит со друг кој имат женска.

Па нервозен бил пошо не му враќала. :pos:

Ајде најди му НЗС.

nick-young-confused-face-300x256_nqlyaa.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom