Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Топ ми иде сеа за сеа со портсмут од 4та влегов во прва англиска лига(премиер), само не знам зашто не можам да продадам ни еден играч, кои и играч да го ставам на трансфер листа за никој до сега не сум добил ни понуда а не па да го купи некој тим!?!?!?

Пробав еднаш така со Сити да ги продадам сите играчи и да играм со младинци ама не можев нејќеа да ги купат ни по пола цена хахаха
Раскинвај договори да му ебам фаците грди :D

2 дена мислам со кој тим да играм и викам ај Арсенал да ги пробам, никад неам играно со нив. И идам на прв состанок со газдата нели, ги знам прашањата автоматски и знам на кој одговор да стиснам и пред тоа за филозофиите глеам нешто сумњиво, читам поубаво кога тоа ме прашуваат дали сакам Венгер да остане или да му дадат отказ, и викам што кур е ова и стиснав да не го бркаат. Завршува тоа идам у стаф да проверам глеам директор го стаиле :D

Со Андерлехт за Тиемаленс водевме 11 рунда разговори :P Прво понудив 10 милиони тие бараа 87,на крај се договоривме на 33 :D И за Баркли ми зема Евертон 74 милиони.

2 дена мислам со кој тим да играм и викам ај Арсенал да ги пробам, никад неам играно со нив. И идам на прв состанок со газдата нели, ги знам прашањата автоматски и знам на кој одговор да стиснам и пред тоа за филозофиите глеам нешто сумњиво, читам поубаво кога тоа ме прашуваат дали сакам Венгер да остане или да му дадат отказ, и викам што кур е ова и стиснав да не го бркаат. Завршува тоа идам у стаф да проверам глеам директор го стаиле :D

Јас денес Фиорентина ја зедов да ги пробам и да видам тактикава шо мн ја фалат дали навистина е уба колку шо ја фалат баш ме занима. Павон и Живкович ги зедов :D

Добро ли се покажува Тилманс на играва?

Јас денес Фиорентина ја зедов да ги пробам и да видам тактикава шо мн ја фалат дали навистина е уба колку шо ја фалат баш ме занима. Павон и Живкович ги зедов :D
И ја пробав со Виола пред некој ден, викам ај да не трошам пари на резерва десен бек ќе го зеам Скелото без пари за ротација, башка и Томовиќ може бек да игра и Ронкаља ама тие резервни штопери ги планирам и идам му понудувам договор на овој коа глеам макс плата 180к ставам дека key player ќе биде да видам на колку ќе покачи платата 230к мислам така нешто, пола трансфер буџет го намалив а payroll-от неможам да го доведам у ред. Викам јебем ти кариера ако не можам Скелото да го зеам ти ебам Делавалевци скржави! :D

Не е интересно со Арсенал, 100 милиони за трансфери, го шитнав Жиру, Начо и Фламини 150 собрав, изнакупив, Хесус од Интер, Начо од Реал, Шмелцер, Верати, Павон и Живковиќ и ми останаа уште 50. И неам што да купувам сеа. Не ми е интересно вака да играм.

Нема да играм сеа едно 2-3 недели да се оладам, сите тимови ги пробав ебате човекот умрен.

да да, да дигне искуство и години, јас го ротирав со Ерера и Швајни на старт, Швајни солд, Ерера 29-30 почнаа оценките да му паѓаат и Тилманс прва ршум праи :D

Секој втор гол што го примам е од нафрлување...
Све пробав и одбрана поназад и затварање на крилата и бековите нивни
Бековите мои да не одат напред, абе све живо и диво и некој нивен скапан бек нафрлува од центар и одма гол ми даваат :yid:

Страшно се развива,кај мене секогаш покажува лидерски менталитет после некоја сезона.

Овој Ренато Санчес земјата го голтнала.

Страшно се развива,кај мене секогаш покажува лидерски менталитет после некоја сезона.

Која сезона си ? Види да не го имаат продаено Бенфика , пошто кога бараш на срч не дава резултати за некои играчи .

Ја имаш ли одбрано Португалија на почетокот коа селектираш лиги и нации?

Ја имаш ли одбрано Португалија на почетокот коа селектираш лиги и нации?
ја ја неам ама ми го дава. Може одбрал мала база на податоци на стартот. Нема шанси да го нема, во топ вондеркидс е.

ја ја неам ама ми го дава. Може одбрал мала база на податоци на стартот. Нема шанси да го нема, во топ вондеркидс е.
И мене ми е одбрано мала база на податоци ама Живковиќ ми го дава без проблем, памтам на една од минатите верзии исто неможев да најдам еден играч ама после дознав дека било до тоа што ја неам одбрано лигата.
Португалска неам баш сеа ќе пуштам пак да видам дали ќе го најде кај мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom