Продолжуваме понатаму. Пред тоа, само да расчистиме во врска со претходниов за кој генералниот впечаток е дека не опушти, и ќе се осмелам да кажам - со тоа на сите ни се допадна. Благодарам за предлагачот
@RectumAnale , само те молам пиши ми ја твојата оценка за филмот, ми фали.
@Bojan Van Buuren рече да го почекаме, ќе го догледал, затоа него не го ставам за сега во ескиваторите, кои овојпат ги имаше во доста голем број:
@MyloXyloto ,
@ManUtdChampions (со оправдување, рече дека ќе надомести),
@Goodfella ,
@K!KI ,
@beaverknight - се надевам дека ќе надоместите
, а
@Толстој ,
@Chovek ,
@џимеј ,
@Хоуп ,
@Saladin - ова ви е втор по ред негледан
.
@AniMagus - исто, плус и со ни еден коментар за ни еден филм од досега петте предложени.
Од тројцата кои минатиот пат споменав дека ниту еднаш не ни се приклучија, иако имаа желба на почетокот, исто така ниту еден не го изгледал и овој филм. Многу ми е криво што полека се губи ентузијазмот, но среќен сум што некои од вас, како
@grande-juve ,
@Anon ,
@devilko ,
@ob1 ,
@wot ,
@Leo Bonnie ,
@Krk1 ,
@Erich Zann ,
@dejan_k ,
@Iceboy, па и
@Хефест - гледале сѐ до сега и коментирале на сѐ до сега. Од некои дури, морам да признаам, сум позитивно изненаден. Браво дечки! Само продолжете така и понатаму.
За сите кои испуштиле филм/филмови - никогаш не е доцна да ги гледате и да напишете збор-два овде. Дури и ве охрабрувам да го направите тоа.
Од оценките на четиринаесеттемина кои го гледале (The New) War of the Buttons, средната добиена оценка е 5,8.
А сега продолжуваме понатаму. Следен за предложување беше
@Џонтра Волта , кој е првиот што одбра филм кој и нему ќе му биде изненадување, затоа што и тој го нема гледано. Се надевам дека на сите ќе ни се допадне. Одиме пак во европска држава (интересно, само предлогот на
@grande-juve за отворањето на клубов беше холивудска продукција
), овојпат Белгија. Филмот е:
The Treatment (De Behandeling)
Имате торенти:
The.Treatment.2014.1080p.BluRay.x264-VeDeTT
The.Treatment.2014.BRRip.XviD.MP3-RARBG
@wot, насловот -
Film Club 2016 (The Treatment (De Behandeling): 07.03 - 20.03)
Letterboxd листата update-увана:
http://letterboxd.com/zlatikevichius/list/film-club/
Листата на членови исто така.
Уживајте!