Soccer Manager (Kajgana Europa League)

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 февруари 2016
Мислења
51
Поени од реакции
54
Ви се приклучувам и јас, не сум најактивен на форумов сеа случајно отворив да видам што како дека немам навика да киснам по форуми. Гледам сте се собрале два пати повеќе од претходната што не има .. кој е админ нека ми одобри

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ви се приклучувам и јас, не сум најактивен на форумов сеа случајно отворив да видам што како дека немам навика да киснам по форуми. Гледам сте се собрале два пати повеќе од претходната што не има .. кој е админ нека ми одобри
Заврши пријавувањето

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ви кажав за Паласио под 4.5м не го давам :D:D

G

Goldie

Гостин
Еден од ретките што вреди а е на позајмица (Фалкао 14м) неможам да го вратам цц, и бидете малце поактивни барем додека почне лигава чисто побрзо да се завршуваат трансферите.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Пашај го Гејпионс како му е.:pos::pos::pos:Сеа ми кука на чет.
Ќе треба пола буџет на Кејн да го давам да ти ебам тоа :Д[DOUBLEPOST=1457286761][/DOUBLEPOST]
Он ако не е два пати. :D

На крај Блек Најт ќе испадне најголем преварант. :pos:
Ќе го викнам и јас брат ми ако може вака, ќе бидеме Милан и Џенова!

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Ќе треба пола буџет на Кејн да го давам да ти ебам тоа :Д
Ќе треба пола буџет на Кејн да го давам да ти ебам тоа :Д[DOUBLEPOST=1457286761][/DOUBLEPOST]
Сеа цел ќе го даеш, само ти издавај кои играчи ги купуеш и ќе се избаци оној од Евертон шо беше на Кајгана Ворлд и ќе понуди сто милиона + некој бос играч.:pos:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.366
Поени од реакции
5.756
Џабе нема да сте Шахтјор и Фенербахче ебате ... хахах гледајте дали ке има трансфери и слични малверзации башка во сосема различни лиги сме нема да има шанси за местенки .. плус и двајцата играме на World така да џабе вадите муабети .. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Неможам со играчиве, се нервирам ептен, пратив за 10 души понуди уште сношти, сеа кај сите ми се вмешаа во 5 до 12. Ќе зеам Роналдо ќе си го купам и у курац

Kajgana Shop

На врв Bottom