Фан клуб: МЗТ Скопје

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Абе ко шо знам и Парма носеше едно време вакви дресови! Така да од сликава неможе да се 100% сигурен од кого е дресов!
znaci se barase od mene ,postirav slika-dokaz i sega site sto mislite poinaku ste slobodni...
da vi pojasnam deka se raboti za dres na partizan so reklama peugeot,i sto e potragicno istiot decko pokraj dresot nosi i sal na partizan...
nejse...
parma nosese vo toa vreme isklucivo dres so ZOLTO-SINA kombinacija taka da ne se pravete pametni koga pojma nemate!!! tek pred nekoja sezona parma nosese bel dres so teget krst napred slicen kako beliot so crven krst dres na inter...
inaku istava slika ja imam i od spisanie kade sto poveke od dobro se gleda deka se raboti za crno-bel partizanov dres(ke vi go najdam i dresot vo original ako tolku sakate)...
ovde se raboti za drugo nesto,t.e. nepriznavanje deka vo redovite na majmuni ima obleceno lugje bukvalno kako za vo cirkus(ama ne kako gledaci tuku kako artisti)...ili ...decko so komplet americka obleka,pa sahovnici hrvatski,pa dres partizan..ili da zaokruzam dvizeski cirkus...
ali ne vi zameram voopsto,ednostavno nekomu tolku e znaenjeto i kapacitetot ...

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
znaci se barase od mene ,postirav slika-dokaz i sega site sto mislite poinaku ste slobodni...
da vi pojasnam deka se raboti za dres na partizan so reklama peugeot,i sto e potragicno istiot decko pokraj dresot nosi i sal na partizan...
nejse...
parma nosese vo toa vreme isklucivo dres so ZOLTO-SINA kombinacija taka da ne se pravete pametni koga pojma nemate!!! tek pred nekoja sezona parma nosese bel dres so teget krst napred slicen kako beliot so crven krst dres na inter...
inaku istava slika ja imam i od spisanie kade sto poveke od dobro se gleda deka se raboti za crno-bel partizanov dres(ke vi go najdam i dresot vo original ako tolku sakate)...
ovde se raboti za drugo nesto,t.e. nepriznavanje deka vo redovite na majmuni ima obleceno lugje bukvalno kako za vo cirkus(ama ne kako gledaci tuku kako artisti)...ili ...decko so komplet americka obleka,pa sahovnici hrvatski,pa dres partizan..ili da zaokruzam dvizeski cirkus...
Добро ја сакам да ти кажам дека на сликава неможе убаво да се види чив дрес е овој! А исто така на сликава не гледам никакво шалче!
Иначе мене кур ме боли како членовите на некој навивачки групи се облечени, само ти кажувам дека сликава не ти е доволно цврст доказ зошто неможе да се види убаво!

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
nejse...
ovde se raboti za drugo nesto,t.e. nepriznavanje deka vo redovite na majmuni ima obleceno lugje bukvalno kako za vo cirkus(ama ne kako gledaci tuku kako artisti)...ili ...decko so komplet americka obleka,pa sahovnici hrvatski,pa dres partizan..ili da zaokruzam
dvizeski cirkus...
Како и да се облечени, олку лујџе во цел аеродром нема.

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
Како и да се облечени, олку лујџе во цел аеродром нема.
Дечко не пишувај вакви дебилни коментари и молимте не треси глупости, нема смисла, реши си ги комплеклсите на друго место

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Пораз? Може инфо за играчкиот дел од утакмицата

--- надополнето ---

и секако за навивачкиот после ;)
За навивачкиот се ќе си каже материјалот.

За играчкиот нема што многу да се каже, слаба игра во глобала и НАЈСЛАБ тренер

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
...плус зачинето со судиските одлуки и се добива пореметување на екипата. Што е тука е, нема многу да се тагува, идеме понатака. Следната сабота доаѓа Лирија па тука може да се вратат работите во нормала.

Навијачки доста солидно. Ќе има слики и клип, да не објаснуваме, ако има некој поконкретно прашање нека праша.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
...плус зачинето со судиските одлуки и се добива пореметување на екипата. Што е тука е, нема многу да се тагува, идеме понатака. Следната сабота доаѓа Лирија па тука може да се вратат работите во нормала.

Навијачки доста солидно. Ќе има слики и клип, да не објаснуваме, ако има некој поконкретно прашање нека праша.

точно, а таман се порадував (зашто не станува збор за човек) дека судијата маријан стојовски е осуден и во затвор кога гледам го пуштиле и пка суди и на крај влиаше со неговите одлуки.

Член од
6 мај 2010
Мислења
189
Поени од реакции
15
vo bivska juga majmuni bea megju prvi 5 mislam ako se sekavam :)))

Majmuni ko gostuvaja niz Makedonija i ko bea proglaseni za najdobra navivacka grupa 99 % od "zapalenive" na forumov, setaja prostum pod masa! So izvinuvanje do isklucocite! I ne ni treba nekoj duri sega da ne proglasi za vo minatoto, ednostavno togas bevme proglaseni za najdobri, vo toj moment. Zatoa sekakvi komentari se bezpotrebni!
mislam deka si greska toa bese falanga,a i da ste bile ne mesaj fudbal i basket ne mozes so sila da se soberes i naednas da navivas vo kosarka i ve nemase dolgo vreme i sega naednas proslavuvate protiv mzt i family daj od ovaa sezona kaj ste bile na gostovanje,

pozdrav i ne se nerviraj bidejki gledam razmisluvate kako liderot na majmuni sto zavrsil vo zlaten stremec :))

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Nema jas so da se nerviram, jas samo iznesuvam dobro poznati fakti za postarite navivaci, a deka kosarka i fudbal se razlicni disciplini i deka nemame vo nasio grad kosarkarska tradicija kako vas priznavam! Nema smisla da istaknuvam i sliki od "majmuni" do pred samo 5 god. posto ne mi e mesto, a za momentov za vas, sekoja cest!

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Дечки ај смирете хормоните - после кога ќе поминам во проверка ... ако има проблем ќе ви ја пуштам ЏенуГрл да ве дисциплинира ...

Kajgana Shop

На врв Bottom