Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Така така спореди ги составите оди во Мики Маус лигава докажи се не бегај ако си подобар топ секоја чест браво ако не тоа ти е играј со рамномерна екипа а не екипа со просек рејтинг 94 против екипи со 90, не знам што се напна како некое дете од забавиште, интересно е човек да те нервира. Не гледаш дека цело време играм .!. и се заебавам затоа што имам побитни работи у животов ова е релаксација лабаво е сеа ти изгледа си ја сфатил озбилно играва тоа си е твое ти бокам ако имаш проблеми некои оди испукај се на страна не празни фрустрации на форумов. Ако сакаш играј сакаш не игтај исто е ја ке ги играм и двете во секој случај.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Пак не ме капираш бе, мене живот ли ми е игрицата? Си лабавам пошо другиот менаџер не можам да го играм и сеа ќе се караме тука за да напуниме страни на темава.

Ме напињаш со тоа шо стално плачеш, од сам старт до сеа само нешо не ти е у ред, се некој нешо напраил за ти да не моеш да просперираш,не е тоа финтата, у ред е.

Ја и да ја играм новата лига, и да испаднам у 4та лига север пак ќе си праам тим а ти пак ќе праиш шеми за нова лига пошо оваа ќе е пуна со "prevaranti"

Не ми е фрка мене да ја играм и оваа, коа моеше ти да се инаетиш за нова лига по секоја цена можам и ја за Милан да се инаетам.

Иначе колку само да ти докажам дека тотално не ми ја капираш поентата и тотално не се разбираме од сам старт коа ќе одлучите колку лиги,буџет,тимови како ќе се влечат пингни ме со кој тим ќе играм, ок е?

Пак не ме капираш бе, мене живот ли ми е игрицата? Си лабавам пошо другиот менаџер не можам да го играм и сеа ќе се караме тука за да напуниме страни на темава.

Ме напињаш со тоа шо стално плачеш, од сам старт до сеа само нешо не ти е у ред, се некој нешо напраил за ти да не моеш да просперираш,не е тоа финтата, у ред е.

Ја и да ја играм новата лига, и да испаднам у 4та лига север пак ќе си праам тим а ти пак ќе праиш шеми за нова лига пошо оваа ќе е пуна со "prevaranti"

Не ми е фрка мене да ја играм и оваа, коа моеше ти да се инаетиш за нова лига по секоја цена можам и ја за Милан да се инаетам.

Иначе колку само да ти докажам дека тотално не ми ја капираш поентата и тотално не се разбираме од сам старт коа ќе одлучите колку лиги,буџет,тимови како ќе се влечат пингни ме со кој тим ќе играм, ок е?
Хахаха тебе не ти е добро никогаш немам посочено дека вие сте криви зашто во 5 утакмици на пример имав 3 нерешени и 2 порази, пишав завчера да се пробаме во нова лига ПОСЛЕ крајот на првата сезома со изедначени екипи кој како ке се снајде при тоа да си ја тераме и World паралелно оваа чисто да бидне позабавно и да се дешава нешто зашто онаму веќе трансфери нема да се прават тие се тимовите и играчите само ке ја возиме да видиме како ке излезе. Ти викам ти се спие легни си не знаеш што збориш.

Хахаха тебе не ти е добро никогаш немам посочено дека вие сте криви зашто во 5 утакмици на пример имав 3 нерешени и 2 порази, пишав завчера да се пробаме во нова лига ПОСЛЕ крајот на првата сезома со изедначени екипи кој како ке се снајде при тоа да си ја тераме и World паралелно оваа чисто да бидне позабавно и да се дешава нешто зашто онаму веќе трансфери нема да се прават тие се тимовите и играчите само ке ја возиме да видиме како ке излезе. Ти викам ти се спие легни си не знаеш што збориш.

Брат тебе не ти е добро :Д Првиот пост го пишав ко чиста глупа провокација и до сеа се расправаме за глупости :Д
Ја дури и принт скринови вадам :Д

Ќе се рендаме у новата лига без гајле <33

Шо ќе рендаш ти бе сирење.:ROFLMAO:

Дај да правиме некој дил, против мене играш следно коло и појше шанси имаш за титула дали си заинтересиран ти ги препуштам трите бода?.:icon_lol::icon_lol:

Се мислам дали да играм и дали да се пријавам.
Немам претходно искуство со играва, али имам искуство со Fantasy и со Football Manager игрите.
Ме интересира дали е сличен принципот на играње и дали одзима многу време игрицава.
Зашто видов ако не си активен, банови ќе летаат. :D

Ке има работа Iluninous со бришење постови ако не изедеме бан добри сме

Немам претходно искуство со играва, али имам искуство со Fantasy и со Football Manager игрите.
Ме интересира дали е сличен принципот на играње и дали одзима многу време игрицава.
Не одзима многу време тој принцип е ама малце попроста и поглупа ама врши работа за тепање досада

Шо ќе рендаш ти бе сирење.:ROFLMAO:

Дај да правиме некој дил, против мене играш следно коло и појше шанси имаш за титула дали си заинтересиран ти ги препуштам трите бода?.:icon_lol::icon_lol:
Може еден договор да напраиме само?
Ја да не го играм Фабре а ти Робен да го зацементираш на клупа, ќе се изедам ако ми дае гол а кај мене два паса не моеше да сврзе :Д

Може еден договор да напраиме само?
Ја да не го играм Фабре а ти Робен да го зацементираш на клупа, ќе се изедам ако ми дае гол а кај мене два паса не моеше да сврзе :Д
Кај мене два гола ќе дае.:icon_lol::icon_lol:

Али ако сакаш дил за трите поени спремен сум за преговарање, ќе се договориме лујџе сме .:LOL:

Комедии ви се последниве неколку страни :ROFLMAO:

Човек да не си легне мме. :D[DOUBLEPOST=1457076155][/DOUBLEPOST]
Комедии ви се последниве неколку страни :ROFLMAO:
Тебе момче не ти беше јасно нешто.. Некаде подолу имаш Kajgana World тема, оваа е Kajgana Europa League. Оваа уште не е пуштена, се броиме колку сме, а ID-то е од таа што ја играме веќе 2 и кусур месеци. :)

Човек да не си легне мме. :D[DOUBLEPOST=1457076155][/DOUBLEPOST]
Тебе момче не ти беше јасно нешто.. Некаде подолу имаш Kajgana World тема, оваа е Kajgana Europa League. Оваа уште не е пуштена, се броиме колку сме, а ID-то е од таа што ја играме веќе 2 и кусур месеци. :)
Го испушти шоуто во 3 сабајле ...

Пoвеќе кaкo Footbal Manager, oткoлку Fantasy. Не се бoдувaaт игрaчите, туку игрaме едни прoтив други и вaжен е резултaтoт oд нaтпревaрoт штo ќе гo извaдиш.

Време нa пoчетoк ќе ти oдземе мaлку пoвеќе сo трaнсферите. Пoсле тoa двa пaти неделнo пo 5 минути, кoлку дa гo средиш тимoт зa нaтпревaрoт штo те чекa.

Што не ви е јасно стиснете на линкот што е ставен во првиот пост

Некој мислам дека и прашуваше за таленти. Значи оценките се според формата, постигнувањата и годините на фудбалерите во реалниот живот. Таленти не собирајте од типот на Лофтус, Бортвик-Џексон и Траоре, тие ќе бидат таленти уште многу време. Значи кога ќе заврши сезоната никој нема да качи по една години, пак ќе си бидат сите исто години додека не им дојдо роденденот во реалниот живот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom