Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Лажеш Клипче, лажеш, како турчин лажеш !!!
Си правите мафЕашки работи .. Да не ја покренавме акцијата за нова лига .!. што ке добиеше на популарноста и првата видиш добивме нови играчи кои не знаеле за играва О:)

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk
Ме заболе кур за вашата популарност коа за месец-два сите ќе се откажете пошо рандомец ќе договори бољи играчи од вас и ќе бидете на дно на табела.

Ја и да сум последен на табела нема никад да цмиздрам зашо ти си договорил бољи играчи од мене пошо ќе разберам дека си поспособен и тоа е тоа.

Еве сеа да кажам, као еден од креаторите на претходната лига, тука или играм со Милан или шибајте си ја Мики Маус лигава сами.

Секоја чест за Чемпионс додуша, он ги пеглаше сите воведи али заедничка идеја имавме и заедно играчи баравме и сфе тоа.

Nemat da cmizdit ako e posleden ama zato ke placit ako ne go ostajme da igrat so Milan. Hehe[emoji14]

Sent from my D2403 using Tapatalk

Ме заболе кур за вашата популарност коа за месец-два сите ќе се откажете пошо рандомец ќе договори бољи играчи од вас и ќе бидете на дно на табела.

Ја и да сум последен на табела нема никад да цмиздрам зашо ти си договорил бољи играчи од мене пошо ќе разберам дека си поспособен и тоа е тоа.

Еве сеа да кажам, као еден од креаторите на претходната лига, тука или играм со Милан или шибајте си ја Мики Маус лигава сами.

Секоја чест за Чемпионс додуша, он ги пеглаше сите воведи али заедничка идеја имавме и заедно играчи баравме и сфе тоа.
Ај искулирај малце не гледаш дека се заебавам цело време ?!?! Ако водиме инат ме заболе и мене што сакаш ти со милан има 30+ други пријавени играчи, сите ја играме и World патем и се наполни лигата и не е само мој став него и на останатите дека не е рамномерно сте искористиле шанса сте собрале појаки играчи океј топ, ајде да се пробаме на ист ранг сите да видиме кој е подобар ако си способен како што викаш дека си поспособен и со АФЦ Вимблдон да играш ке составиш екипа и ке биднеш прв. Ајт на спиење сеа.

tMl3cMY.png

Глеаш од кога до кога сум менаџирал еден ист клуб?

Сум почнал со ебени Демикелис и Бомел у залез на кариера за низ сезоните да си градам тим и да си купувам звезди, да прибирам талентирани играчи и слично.

278 утакмици иам изиграно со тој клуб а толку вие сите заедно немате до сеа, капираш шо е муабетот?

Ете слободно моеш да видиш колку години ти требаат за 278 утакмици да изиграш без притоа да плачеш и да бараш од другите да ти праат нова лига пошо ти не си го земал Ројс/Агуеро/СИлва/Озил пошо некој друг пред тебе го земал.

У моментов вие ќе му цмиздрите на Чемпионс за нова лига секогаш кога нешо нема да ви е по кејф.

5 клуба менаџирам со акаунтов, иам клубови со звезди и клубови кои од аутсајдери сум ги носел до топ4 пошо сум се окозувал со преговарање и чекање играчи да бидат слободни поради трансфер бан.

И затоа можам да си поставам барање за новава лига пошо ме заболе кур шо ќе одлучите.

tMl3cMY.png

Сум почнал со ебени Демикелис и Бомел у залез на кариера за низ сезоните да си градам тим и да си купувам звезди, да прибирам талентирани играчи и слично.

278 утакмици иам изиграно со тој клуб а толку вие сите заедно немате до сеа, капираш шо е муабетот?

Ете слободно моеш да видиш колку години ти требаат за 278 утакмици да изиграш без притоа да плачеш и да бараш од другите да ти праат нова лига пошо ти не си го земал Ројс/Агуеро/СИлва/Озил пошо некој друг пред тебе го земал.

У моментов вие ќе му цмиздрите на Чемпионс за нова лига секогаш кога нешо нема да ви е по кејф.

5 клуба менаџирам со акаунтов, иам клубови со звезди и клубови кои од аутсајдери сум ги носел до топ4 пошо сум се окозувал со преговарање и чекање играчи да бидат слободни поради трансфер бан.

И затоа можам да си поставам барање за новава лига пошо ме заболе кур шо ќе одлучите.
Гледам гледам си успеал у животот .. Можеш да поставиш барање за лигава не и ултиматум затоа што има 30 други што ке играат ако имаш проблем со тоа паљба дечко и лечи си ги фрустрациите на нешто друго не се испукувај на форум тука.
П.С во новата лига сите сме на 0 тие 287 утакмици закачи си ги на ѕидот дома затоа што не ти значат ништо посебно тука.
П.П.С ако е ова Мики Маус лига а ти сакаш да си главниот лик тука по автоматизам ти си Мики Маус.

Гледам гледам си успеал у животот .. Можеш да поставиш барање за лигава не и ултиматум затоа што има 30 други што ке играат ако имаш проблем со тоа паљба дечко и лечи си ги фрустрациите на нешто друго не се испукувај на форум тука.
П.С во новата лига сите сме на 0 тие 287 утакмици закачи си ги на ѕидот дома затоа што не ти значат ништо посебно тука.
П.П.С ако е ова Мики Маус лига а ти сакаш да си главниот лик тука по автоматизам ти си Мики Маус.

И ти ќе успееш у животов со вакво плачење али само ако се зачлениш у ВМРО.

Ете ја ќе си ги закачам у истиов момент а ти при првите 5 порази у низа плачи му на Чемпионс да ти отвори нова лига. (прегледај си ги постовите у претходната тема)

Со ова повлекувам членство у Мики Маус лигава.

п.с Сфака част за Дани, највеќе не ја сакаше играва, го пецкаше Чемпионс цело време али без да се лигави си состави тимче и кине бодови на топ4 екипите. Ја му се спасив у 88ма минута ако не се лажам.

tMl3cMY.png

nBXncae.png

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Брат со друг тим у истата лига играм до ден денес пошо играта ме избаци поради месец неактивност коа немав нет ко шо треба.
As30mlB.png

Сисај :icon_lol:

Ти си барем доволно паметен поентата да ми ја сфатиш.

Брат со друг тим у истата лига играм до ден денес пошо играта ме избаци поради месец неактивност коа немав нет ко шо треба.

Мене па ми докурчи уше на полусезона увек бев прФ. Од тогаш ја неам играно до сега со Челзи.Уште не сум у форма, иначе страшни резултати и рекорди обарав по 9-0 8-0 победи.:D

И ти ќе успееш у животов со вакво плачење али само ако се зачлениш у ВМРО.

Ете ја ќе си ги закачам у истиов момент а ти при првите 5 порази у низа плачи му на Чемпионс да ти отвори нова лига. (прегледај си ги постовите у претходната тема)

Со ова повлекувам членство у Мики Маус лигава.

п.с Сфака част за Дани, највеќе не ја сакаше играва, го пецкаше Чемпионс цело време али без да се лигави си состави тимче и кине бодови на топ4 екипите. Ја му се спасив у 88ма минута ако не се лажам.
Седи бе ке пропадне Мики Маус лигава без главниот лик.
Кога сме кај поразите немам вржано 5 порази по ред, и еве ти уште еден факт немаш победа против мене.
После се џабе 287 утакмици а ?

Nikoj ne ti ja svakja poentata da placis zaradi Nova liga.
Imat mnogu Novi I neiskusni igraci I namesto da Se rasiri igrava I da Se napravi polesna na nekoj nacin za prilagoduvanje ti gi omalovazuvas site koi Se trudat.

Ne e ubo taka.

Седи бе ке пропадне Мики Маус лигава без главниот лик.
Кога сме кај поразите немам вржано 5 порази по ред, и еве ти уште еден факт немаш победа против мене.
После се џабе 287 утакмици а ?

Моментално сме 20 бода разлика па сеа ти види дали се џабе утакмиците ;)[DOUBLEPOST=1457056040][/DOUBLEPOST]
Nikoj ne ti ja svakja poentata da placis zaradi Nova liga.
Imat mnogu Novi I neiskusni igraci I namesto da Se rasiri igrava I da Se napravi polesna na nekoj nacin za prilagoduvanje ti gi omalovazuvas site koi Se trudat.

Ne e ubo taka.

Не збори глупости бе коа меѓу првите се пријавив и у новата лига да играм единствено нешо шо ме нервира се плачењата од првите страни па до последните страни на одредени членови како цел свет е против нив.

Ако ја и Чемпионс не сме се труделе играва да стигне до вас и да има волку пријавени не знам кој се трудел.

Моментално сме 20 бода разлика па сеа ти види дали се џабе утакмиците ;)[DOUBLEPOST=1457056040][/DOUBLEPOST]
Не збори глупости бе коа меѓу првите се пријавив и у новата лига да играм единствено нешо шо ме нервира се плачењата од првите страни па до последните страни на одредени членови како цел свет е против нив.

Ако ја и Чемпионс не сме се труделе играва да стигне до вас и да има волку пријавени не знам кој се трудел.
Pa so Se zaleta ko tocak po udolnica sega?

@Клипче кога ќе сфатиш дека ти таму си втор затоа што прв си купил тоа што ти треба и си одбрал тим? Да почневме сите во ист период барем тројца ке беа подобри од тебе и покрај сите тие утакмици што си ги одиграл на ваква игра која секако е дебилска... Подобро да си играл фудбал менаџер 5 години отколку ова срање што верувам поголемиот дел од нас го играат да ни помине времето..

Така така спореди ги составите оди во Мики Маус лигава докажи се не бегај ако си подобар топ секоја чест браво ако не тоа ти е играј со рамномерна екипа а не екипа со просек рејтинг 94 против екипи со 90, не знам што се напна како некое дете од забавиште, интересно е човек да те нервира. Не гледаш дека цело време играм .!. и се заебавам затоа што имам побитни работи у животов ова е релаксација лабаво е сеа ти изгледа си ја сфатил озбилно играва тоа си е твое ти бокам ако имаш проблеми некои оди испукај се на страна не празни фрустрации на форумов. Ако сакаш играј сакаш не игтај исто е ја ке ги играм и двете во секој случај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom